1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

jojo... odborná pomoc jí moc pomůže .....s dětmi..do kroužků...složit uhlí...nakoupit...odhrnout sníh...připadně opravit střechu či vyměnit kohoutek

21
Před 11 měsíci

To, že manžel dělá v zahraničí a dojíždí na víkendy, nebo třeba rodiny kamioňáků, je v Česku tak běžná věc, že nechápu, kdo by z toho dělal takové divadlo

11
Před 11 měsíci
Šárka Procházková

Ja bych to vyresila tak ze kdyz uz je manzel pryc,setrila bych si z jeho penez celkem vyssi casku jen pro sebe na stara kolena,kdyby napr,chtel zustat v Berline natrvalo nebo se chtel rozvest.At aspon z toho neco mate.

10
Před 11 měsíci

Doporučuji vyměnit zastaralý a neekologický kotel na uhlí za nějaký moderní elektrický. Odpadne vám práce s uhlím. Na trávník si místo sekačky kupte kozu. A manžela si nechte a berte to tak, že ten necelý víkend když přijede domů se vydržet dá. Prostě samá pozitiva.

11
Před 11 měsíci

Zažil jsem něco podobného. Nebylo to o rodině, dětech, ale o tom, ze by žena byla daleko od maminky….

Před 11 měsíci
Martin Tuma

Nojo no, některé ženy včetně mě to tak mají. A nejsem sama.

Před 11 měsíci

Proč do Berlína? Kdyby rám získal nějakou mimořádnou práci, tak to má logiku, ale jinak? Moře bych i pochopila ale zrovna Berlín?

4
Před 11 měsíci
Václava Faiferova

Přečetla jste ten článek? Proč ne? Tam najdete odpověď na vaši otázku...

2
Před 11 měsíci

Navrhni mu toto. Prodej domek, kup si byt ve Španělsku a děti budou rádi. Taťka ať přijede, kdy bude chtít....pokud tam už teda nebude nějakej strejda.

14
Před 11 měsíci

Velmi mě pobavila věta... že bychom si neuměli ani nakoupit 😄

2
Před 11 měsíci
Jana Suchánková

No, asi neumi ani anglicky

Před 11 měsíci

To byl můj sen, zkusit život jinde. Šla bych hned.

Před 11 měsíci

Paneboze, co bulis?! Sama ses rozhodla!

2
Před 11 měsíciUpraveno

Mohl by jezdit domu kazdy vikend 😉 - to mela pani vyjednat s panem.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt