jojo... odborná pomoc jí moc pomůže .....s dětmi..do kroužků...složit uhlí...nakoupit...odhrnout sníh...připadně opravit střechu či vyměnit kohoutek
To, že manžel dělá v zahraničí a dojíždí na víkendy, nebo třeba rodiny kamioňáků, je v Česku tak běžná věc, že nechápu, kdo by z toho dělal takové divadlo
Ja bych to vyresila tak ze kdyz uz je manzel pryc,setrila bych si z jeho penez celkem vyssi casku jen pro sebe na stara kolena,kdyby napr,chtel zustat v Berline natrvalo nebo se chtel rozvest.At aspon z toho neco mate.
Doporučuji vyměnit zastaralý a neekologický kotel na uhlí za nějaký moderní elektrický. Odpadne vám práce s uhlím. Na trávník si místo sekačky kupte kozu. A manžela si nechte a berte to tak, že ten necelý víkend když přijede domů se vydržet dá. Prostě samá pozitiva.
Zažil jsem něco podobného. Nebylo to o rodině, dětech, ale o tom, ze by žena byla daleko od maminky….
Nojo no, některé ženy včetně mě to tak mají. A nejsem sama.
Proč do Berlína? Kdyby rám získal nějakou mimořádnou práci, tak to má logiku, ale jinak? Moře bych i pochopila ale zrovna Berlín?
Přečetla jste ten článek? Proč ne? Tam najdete odpověď na vaši otázku...
Navrhni mu toto. Prodej domek, kup si byt ve Španělsku a děti budou rádi. Taťka ať přijede, kdy bude chtít....pokud tam už teda nebude nějakej strejda.
Velmi mě pobavila věta... že bychom si neuměli ani nakoupit 😄
No, asi neumi ani anglicky
To byl můj sen, zkusit život jinde. Šla bych hned.
Paneboze, co bulis?! Sama ses rozhodla!
Mohl by jezdit domu kazdy vikend 😉 - to mela pani vyjednat s panem.