Ano, může se stát, že se neukázněný chlap zamiluje do mladé dívenky a zboří vše kolem sebe. Ale urážet veřejně matku svého syna, to je ta největší ubohost na světě. Dobře udělala, že už mu nedala šanci.
Vše je jako přes kopírák. Manžel se zamiluje, odejde, nechá ženu a děti, je zamilovaný a všichni ho musí pochopit. Žena pláče, mučí se, chce ho zpět. Přijde rozvod a žena se učí znovu žít. Sama. Sama se stará o děti i domácnost a postupně sílí,dostává sebevědomí. Najednou zjistí, co vše dokáže. Bez něj, bez jeho keců a slibů. A najednou když se v její blízkosti někdo ukáže, on se diví, žárlí a chce zpět. V té chvíli si žena říká a co si chlapec myslel?? A nemá zájem a pán je čučí. Je to tak u všech
Taky mám něco podobného za sebou, akorát jsem to byla já, kdo odešel i s dětmi (fyzický a psychický násílí), pak jsem byla více než 3 roky sama a velmi šťastná, pak mi vstoupil do života další muž a naivně jsem si myslela, že potom všem na mě čeká konečně něco hezkýho, že přece už toho všeho bylo dost. No tak nečekalo, ten muž mě totálně okouzlil, udělal všechno proto, abych se do něj zamilovala, přitom moc dobře věděl, že on mě nikdy milovat nebude, což jsem pomalu zjišťovala, po pár měsících byl opět konec z mé strany, protože mě jen využíval a mně trvalo opět několik měsíců, než jsem se s tím vším vyrovnala. Teď už v žádnou lásku nevěřím a žiju jen pro sebe a svoje děti. Jediný člověk, na koho se můžu spolehnout, jsem já sama. Už nevěřím tomu, že existuje něco jako "ten pravý" bude mi 40 a v životě jsem nikoho takového nepotkala.
U mě byl předěl 40 k lepšímu, přeju Vám to moc, aby to přišlo i k Vám.. Nemusíte hledat za každou cenu. Důvěra je drahocenná věc. Musí se s ní šetřit. Ale jste mladá žena, nezasloužíte být sama, děti Vás nespasí i když je určitě milujete. Není potřeba chodit naproti za každou cenu, ale vnímat co je kolem mě. Třeba je někdo, a Vy, o tom zatím nemáte ani zdání...přeju Vám, abyste se radovala dnes a denně z maličkostí.
To je scénář k telenovele? Mně to připadá trochu absurdní. Ne, že se to třeba stává, ale že s tím nikdo nepočítá, že se vztah zvrtne, že člověk má svobodnou vůli se rozhodnout a není otrokem vztahu, ale pánem svého života. A když není spokojený a trpí, odejde. To je volba. A je to hodně o toleranci a vyzrálosti těch jedinců. Včera jsem byla v kině na trochu jiném filmu - o paní Montessori. Ta řekla, že se nikdy nevdá, že přece nesvěří svůj osud a svůj život do tak těkavého a nestabilního citu jako je láska. Měla jasno hned. Ale to je na dlouhé diskuse. Tento článek mi přijde vycucaný z prstu a napsaný někým účelně, jednoduše a naivně.
Tedy to je ale stupidní. Manžel přišel a řekl že mě nemiluje a že milenka vypadá líp než já. Tolik v jedné větě 😄 . A tečka. Proboha. 😄 😄
Proč by to mělo být tupidní. I mně se to stalo. Mně taky kdysi v minulosti řekl můj exmanžel že nesahám jeho nové přítelkyni ani po kotníky. A teď po dlouhých letech by se taky chtěl vrátit, ptotože je údajně na něho zlá. Ani omylem.
Nebudu číst komentáře jiných. Za mě je to něco tak opravdového, krásného, pravdivého co jsem už dlouho nečetla. I mě se po přečtení zvýšilo sebevědomí. Díky!!
červená knihovna hadr. Ale připouštím, že se to tak mohlo stát
To jako vůbec netušila co má doma?!! Stát se to mohlo, co by ne.. Poslední dobou se vysílají samý strašný seriály, zřejmě ženským chybí telenovely Esmeralda apod.
Kolik vám je let? Pokud jste starší už byste měla mít zkušenosti s mimikrami můžu, pokud jste mladá, držím vám palce, ať brzy rozeznat jaký je
Je to smutný příběh, ale krásně napsaný. Všem co se to někdy v životě pokazilo přeji šťastný konec jako je tento.
Něco podobného jsem si také prožila. Krásně napsané.