1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

Už jednou jste byla na dně, vyrovnala jste se s tím, začala jste žít svůj život. Pokud do toho půjdete, dovolím si předpokládat, že to prožijete ještě jednou. Je vám to zapotřebí?

28
Před 10 měsíci

Dobrý den všem. Mám bodobnou zkušenost. Po 23 letech mi jednoho dne po návratu z práce manžel oznámil, že už mě dávno nemiluje a teď našel někoho s kým by chtěl žít. Synovi bylo 14. Byli jsme spolu od 18 let. Byl to můj první a jedinej chlap. Byť jsem už roky zpátky ho několikrát konfrontovala s otázkou, jestli někoho nemá, protože se mnou nechtěl moc spát, tak to prý nepotřebuje. Jiné indicie nebyly. Dušoval se že rozhodně ne. Jiné problémy jsme neměli, žádné hádky či problémy s penězi či závislosti. Měli jsme se z mého pohledu dobře. Takže okamžitě odešel..asi o dva bloky vedle. Samozřejmě jsem byla vyřízená, nespala jsem, nejedla a když už jsem se s tím jakžtakž smířila, přišel asi po 2 měsících, jestli by se nemohl vrátit, že pochopil jakou udělal chybu a jak bez nás nemůže být. Svým způsobem jsem byla ráda, i když jsem tomu moc nevěřila, ale rozhodně jsem tomu chtěla dát šanci, hlavně byl moje životní láska. Jak rychle tenkrát odešel, tak rychle se vrátil. Měl to kousek😀. Tři měsíce to bylo úžasný. Sex, dárky, dovolené, byl neskutečně pokorný. No a po půl roce se znovu zamiloval a to jsem řekla, že už ho nechci vidět. Znali se asi tři týdny samozřejmě o 11 let mladší a hned si ho nastěhovala domů. Kluk skončil v nemocnici, naštěstí to byl jenom psychický dopad Tatínkova odchodu. Dostala jsem o 100tis. Ve vyrovnání míň, protože jsme přece ten půlrok hodně utráceli. Ve finále z něj vylezlo, že mě podváděl skoro celé manželství. Dnes je to pět let, nemůžu ho pořád ani vidět ani s ním mluvit. Samozřejmě se nechává slyšet, jak je šťastný a jak to vlastně udělal dobře.

8
Před 10 měsíci

At si s nim pohraje. At ji dává drahé šperky, bere do drahé restauraci, platí wellness a při tom drží distense. Na 100% vím, že se nezmění, bohužel 🙁

11
Před 10 měsíci

Trvalo to tři roky kdyby přišel po roce tak snad ale tři roky je dlouhá doba to už máte svuj život já bych ho už nechtěla to se už s Vámi nudit nebude měl na vašem vztahu taky nějakou vinu ale milenku sii našel a najde si ji zase.V tomto věku si važte každou minutu svého klidu a když potkáte nového muže tak začněte znova.

6
Před 10 měsíci

Jediná rada je, že to je pouze na Vás. Je jedno jestli přijde nový nebo staronový, nebo nikdo. Je to váš život tak si ho užijte s kým budete chtít.

20
Před 10 měsíci
Marcela Řepov

Konečně rozumný a jediný návrh. Zbytek se tváří, jakoby toho pána znali, a nebo, byli vztahový odborníci. 😁

6
Před 10 měsíci

No já jsem názoru jednou zradí může zradit znovu .Takovýho chlapa bych už nikdy nechtěla i kdyby sliboval modrý z nebe.

12
Před 10 měsíci

Zpátky ani náhodou. Mladá milenka už ho má dost. Oškubala ho o co šlo. Váš bývalý manžel jen potřebuje pofoukat bebíčko, potřebuje poslouchat to jak je krásný a jedinečný a hlavně soustavnou péči o jeho stárnoucí tělo. Fuj

3
Před 10 měsíci

Dejte pouze na svojí intuici, jestli to chcete zkusit, udělejte to a nenechte si radit, o co jde? Máte na čem stavět a když to nepujde, tak se znovu rozejdete - v klidu.

8
Před 10 měsíci
Eva Varvařovská

Ano je jasné že každý udělá někdy chybu a o to hůř se napravuje je složité rozpoznat upřímnost, snad udělat nějakou delší zkoušku jestli to půjde a potom se rozhodnout ! Paní bych popřál šťastnou volbu a ať se jí daří !

9
Před 10 měsíci

Radim zpátky nebrat. Jde mu zase jenom o sebe. Ať si paní Tereza vzpomene,jak ji bylo, když ji opustil. Ať je ráda,že se z toho dostala, vracet se zpět není k ničemu.

13
Před 10 měsíci

No ať vás ani nenapadne ho vzít zpět. Udělal to jednou, udělá to podruhé. Nejte žádná armáda spásy.

24
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt