Nevzala bych ho zpátky.
Souhlasím s Vámi. Pokud jí tohle všechno udělal, a ona má svoji hrdost, nevezme ho zpět do svého nového života.
Rozhodně nebrat zpět 🙏 Jestli váháte vzpomeňte jak se k vám choval při rozvodu 🤡 Říct mu na rovinu pravdu . Už němu necítíte to co před rozvodem je to za vámi a jste spokojená tak jak to nyní je 🍀 Myslím si , že je to z jeho strany jen z nouze ctnost , mladá milenka 💃 ho oškubala 💵 kopla do zadku a on teď doufá , že se znovu upíchne 🕺 u vás a získá na stará kolena tu dřívější péči , lásku a teplý byteček . Kdyby se mu s milenkou a finančně dařilo ani by po vás nevzdechl 🤷♀️
No já bych ho zpět nevzala,udělal to jednou,udélá to znovu.A vy budete znovu na dně.Kde je dnes ta jeho mladá milenka?Ŕíkal,že se s váma nudí,bude to po čase jiné,když se nabaží vaším novým vzhledem?
Když odešel, ať se postará. Pokud se vrátí, tak to udělá znovu. Nikdy si svojí ženy nevážil. Jen potřebuje pohodlí a odpočinek na další zálety.
Řekla bych mu, že zatímco on hledal štěstí jinde, já ho našla, když jsem se "zabydlela" v situaci, že mi zmizel ze života. A že se ho už rozhodně vzdát nechci.
Ani omylem. Zahodil vše, co jste společně budovali, aby si povyrazil, když to nevyšlo, tak jste najednou zase dobrá? A vlastně jen proto, že dobře vypadáte? Ať si hledá štěstí, kde chce, s vámi byl přece nešťastný a to nové vlasy neřeší.
Radila bych, ať dá paní na svou intuici. Přitahuje ji bývalý manžel? Může to zkusit ze začátku jako nový vztah - nestěhovat se k sobě , brát si to hezké ze spolecných chvil a pomalu to zhodnotit. Třeba se dá vrátit...
Jestli už je jí ten chlap jedno, tak ať zůstane jak je.
Jsem šťastné rozvedená a spatky bych ho nikdy nevzala. Je spousta báječných chlapů. Jednoho teď mám.
Vy sama - jak to tu už někdo psal - by jste měla vědět, co se svým životem udělat. V článku o svém bývalém muži píšete hezky, prožili jste spolu dlouhý čas, máte společné děti. Ano, zblbnul, ublížil Vám.
Nicméně pokud nejste zadaná, navrhovala bych zkusit to.
Opatrně, každý ve svém, žádné vdávání.
A časem uvidíte, jestli to bývalý manžel myslí vážně.
Přeji hodně štěsti
Nikdy.Rekla bych mu , že na ohrané piano nehraju.