1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

Autorka se zřejmě probírala starým archivem již dávno zaniklého módního časopisu a inspirovala se. Ženy, kterým je nyní 50 si mohou matně pamatovat krimplen na svých matkách nebo babičkách. K dalším radám... už radši nic.

50
Před 11 měsíci
Olga Bauerová

Krimplen mne taky pobavil :-)

14
Zobrazit další 2 reakce
Před 11 měsíci

Dobrý den! Jedu právě do práce a opět se nestačím divit, jak se znova radí ženám 50+ co nosit, co nenosit. Připadne mi, že téma starších žen je celkově velmi oblíbené - jako by snad nebylo ani o čem jiném psát? Doufám, že ženy 50+ se mnou souhlasí, že v našem věku už opravdu víme, co nosit a co nám sluší! A pokud jsou ženy jakéhokoliv věku bez vkusu a sebekritiky - a co? Je to každého věc! Kam jsem to založila ty krásný krajkový šaty???😀Pěkný den všem!

20
Před 11 měsíci
Andrea Fialová

Kdo neví, co nosit a nechce vědět ani si nechat poradit, tak to neví v žádném věku. Asi tak.

Před 11 měsíci

Párkrát v životě jsem zkusila být "za dámu" a nedala jsem to. V sukni nepohodlí, z lodiček puchýře a co je nejdůležitější,tak kromě léta mi bylo ve všem zima nebo mi někam foukalo. Takže po 50 to nehodlám měnit a v zimě pod -5 stupňů bez fleece mikiny nikam nevylezu. Vyrábí se různé střihy (jo, i lichotící postavě) a různé gramáže. A to jsem do těch 50 jezdila městskou hrůzou. Takže je pokud autorka spisku ještě mladá a otužilá a jezdí všude autem, tak ať neposuzuje 50+, laskavě.

23
Před 11 měsíci

Ale dívenko 🙂.Když se kolem sebe rozhlédnu, ta mladá děvčata, která by se podle Vás skvěle vyjímala v topech a minisukních, jsou buď obézní a beztvará , nebo zahalená v šedo-černo ,,multiněco" s kapucou a v kanadách s chůzí, která si nic nezadá s opilým ajznboňákem 🙂.Tak si ty milé rady nechte pro strýčka příhodu a místo hloupého mudrování se raději porozhlédněte kolem sebe.

27
Před 11 měsíci

Mě "osobně" je 50 +,chodím oblečená v tom ,jak se cítím "já",avšak beru ohled na to,že je mi přes 50+.Zásadně používám k oblečení/jak venkovní,tak domácí/pouze" přírodní matriály".Dle mého názoru,má žena 50+ chodit oblečená v čem se cítí nejlépe "ona sama".Jana Kučabová

10
Před 11 měsíci
Jana Kučabová

Kucabova jak Kucabova, ale taková zapskla kolegyně umí taky pěkně naštvat. Mám takovou v práci, závist sní úplně sála asi proto se 🤣🤣tak hnusně potí.

Před 11 měsíci

Jak se může mladá žena, ještě studentka VŠ, vyjadřovat k tomu, co mají nosit ženy 50+, to nechápu. V dnešní době má spousta žen středního věku mnohem lepší postavu, než dvacetileté holky. A i kdyby neměla, důležité je v čem se cítí dobře bez ohledu na to, co jí tohle mladé jelítko bude diktovat. Však ona za 30 let bude zpívat úplně jinu pisničku.

12
Před 11 měsíci
Štěpánka Kohoutová

TO to muze napsat jen jelito a souhlasím s Váma , je to pro mne kačena , která si dovoluje krizovat postarší generaci to je vrchol . mě víc něz 50 , ale vzdy vím co mě sluší co se ke mě hodí jako s celá rada zen na tomto portálu. Kdy uz reší nás , která nemá nic na práci a a pokod chce něco komentovat tak at se zaměrí na jejich vrstevníce.OBTLOUSTÁ DĚVČATA trika pod prsa pupek venku TOHLE napsat musela zena jen s níským sebědomím , kdo to má v sobě bube vzdy elegantní a a hezky se oblíkat bez rozdílu věku. Co si dovovouje je pres čáru . MYSLÍM SI ze má komplex a urází starší generaci

7
Před 11 měsíci

Já si ve svém věku (63) budu nosit co chci a v čem se cítím dobře. 😉 A takové slátaniny co píšete si strčte víte kam. 😃

83
Před 11 měsíci
Marta Prymusová

Hm... a za ty slátaniny (protože zavrhovat normální tělové tenké punčochy či punčocháče nebo doporučovat k sukni kecky a balerínky /které jsou dobré jen na zničení nohou a slušet by mohly maximálně štíhlým náctiletým holčinám/ a další nesmyslné "rady") je ještě zaplacena..!

20
Před 11 měsíci

Ježíšikriste kde jste přišla na krimplen? Fakt se mi chce brečet z takových paskvilů, za které někdo dostane zaplaceno. A tělové punčocháče ne, dobře, takže když si vezmu v 15 stupních světlé šaty, k tomu vámi doporučované černé silonky a k tomu bílé tenisky…sorry ale ani k popelnici. Kdybyste se pořádně zajímala o trendy, tak víte , že tělové punčochy nikdo nezatracuje, nějaký chytrák to vypustil do éteru a rádoby módní rádci to jen papouškuji. Naštěstí většina žen ve vámi zmiňovaném věku má svůj rozum a takovýmto doporučením se akorát zasměje.

10
Před 11 měsíci
Ivana Guziková

Tak černé silonky si vezmu max do rakve

2
Před 11 měsíci

Hmm. To je diskriminační blábol. Pokud bude kdokoliv s trochou vkusu pozorovat ženy rychle zjistí, že dámy 50+ se oblékají ženštěji a stylověji a lépe, než ty mladší. Legíny na těle velikosti kosatky a mikina do pasu, k tomu tenisky na platformě nebo v metalické barvě, nejsou ani styl, ani móda, ale totální nevkus. Rozhodně ne ženské a sexy. No, ale jsou trendy 😂

19
Před 11 měsíci

Ani to nečtu. Přestaňte nám říkat co máme a nemáme nosit, dělat,.. Jak se líčit a česat.. Dožily jsme se ve zdraví tohoto věku, takže nejsme nesvéprávné.. Žena nejlépe vypadá v tom, v čem se cítí nejlépe..

27
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt