Já bych to viděla takto:
Zapomeňte na blbé kecy a rady druhých a oblékejte se tak, jak je vám milo, pohodlně a příjemně. Nikdo nemá právo řídit to, v čem je vám dobře a příjemně. Ani v padesáti, ani jindy. A mladý redaktorky už vůbec ne. 😉
Slečnu autorku snad může omlouvat jen nezkušenost mládí. Když už nám tu radí, chtěla bych jí dát také jednu nevyžádanou radu. Když už se domníváte, že novinařina je to, čím se chcete živit, zkuste psát o věcech, kterým opravdu rozumíte... nebo téma alespoň prokonzultujte s někým, kdo má více zkušeností. No a vlastně ještě jednu (také nevyžádanou) radu. Zkuste napsat článek o tom, jak se oblékají mladé ženy... o kafébraundozelenaoversized pytlech, rozedraných riflích, obtažených legínách s tričky do pasu nebo přímo crop topy, vylézajícím spodním prádle a sešmajdaných botách... a ne, není to otázka nedostatku peněz, ale vkusu.
Kde žijete? Krimplen,tvíd ,krajky? To jsem neviděla už hodně dlouho .Myslím, že ženy 50 + nosí většinou přírodní materiály. A pokud bych měla volit blejzr nebo mikinu, vyhraje mikina. Myslíte, že my neumíme zkombinovat věci ,aby vypadaly stylově ?Jste na omylu. Nebo jste článek odněkud vyhrabala.
Na tyhle nevyžádané rady pseudoodbornic by měl snad pamatovat trestní zákoník. Hlavně se jimi nenechat rozhodit a věřit svému vkusu.
Přesně tak !
Tak zrovna dneska žena v metru něco přes padesát. Vysoká, štíhlá blondynka ve fialové mikine a bílých kalhotách. A o kus dál slečna, tričko nasoukane v kratší sukni, vše okolo ji přetékalo, taková oplacana, připomínala spíš vorvaně. Pomalu se nevešla ani na tu sedačku. Záleží na tom jak a v čem se žena cítí hezky, na typu postavy, účesu.
Já bych tedy doporučovala ženám, aby hlavně zapomněly na takové články. Opravdu to není třeba.
Mě nebude nikdo radit ani diktovat,co mám nosit😡 móda mě nezajímá a je to nezbytečnějšì věc na světě,i s těmi rádoby chytroliny a celebritami😡
Je to slátanina, proboha kdo má dnes ještě ve skříni krimplen, to nosila moje babička v 70. letech.
Jj, v 70. letech minulého století oblíbený materiál, ale pouze u babiček, sama jsem tuhle "parádu nikdy neměla... Autorka je úplně "mimo mísu"... Ještěže nedoporučí ke krimplenovým kalhotám diolenovou nebo sloterovou halenku plus kecky (na omlazení celého outfitu)...
Já mám lepší nápad, co nám takhle pro jistotu navléct rovnou burku a do ulic nasadit hlídky. A nebo rovnou zakázat vycházet.
Članek jsem nečetla, dneska každý chytrý😉, bude mi 71 a oblékám se, né sice podle rad módních gurů, ale trochu držím krok s módou. Hlavně, že se v oblečení cítím dobře a je to trochu trendy. Aby to mělo švih! Některé rady jsou k smíchu. Krimplen pamatuji, hodně praktický, téměř bezúdržbový (kromě praní) v té době fajn.