1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

Výhoda věku nad 50 je, že je vám u zádele, co vám kdo říká, že máte, či nemáte delat, a co se k vašemu věku hodí či nehodi.

30
Před 11 měsíci

super do ceho vseho jeste budete kecat??? kdo v cem chodi a citi se dobre, je prece jeho vec 😉 tak piste radeji o necem jinem

3
Před 11 měsíci

Odkaz

1
Před 11 měsíci

🙂 klid, dámy, nerozčilujme se, nevyžádaných rad jsme za život slyšely dost. Další navíc už nepadají na váhu 🙂.....psi štěkají, ale karavana jde dál!

8
Před 11 měsíci

Už jenom ten slovník. Chyby žen, zapomeňte... A už to ani nečtu.

40
Před 11 měsíci
Anna Folvarčná

To už je klasika, je třeba informovat lidi, co všechno dělají špatně 😄

11
Před 11 měsíci

Milá autorko, jsem 50+, mám na sobě právě rifle, tričko s Mickey Mousem, dlouhou mikinu, botasky a spokojená sama se sebou, frčím do práce 🙂

10
Před 11 měsíci

A co má dělat žena, o které si všichni myslí, že má max 40, ale má 50? A má pevnou pleť i kůži? Musí se taky řídit těmito radami? 🤣

9
Před 11 měsíci

Ať si každý nosí to, v čem se cítí dobře. Někdy štíhlá zachovalá šedesátnice vypadá lépe než, osmdesàtikilová třicítka.

11
Před 11 měsíci

Móda je o pocitu. I kdybych vypadala pro okolí jako strašidlo tak já se budu cítit v oblečení jako královna a to mi stačí.

6
Před 11 měsíci

To zase někdo vnucuje ženám 50 plus svůj vkus. Každý nosí to, v čem se cítí dobře a ne to, co se líbí někomu jinému.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt