1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

Tak hlavně, že mladá děvčata vždy ví, co stylově na sebe 😄. My jsme po prvních písemných maturitních zkouškách museli maturantům uspořádat přednášku o vhodném formálním oděvu. Slečny vůbec nechápaly, že když vypadají jako lehké děvy v minisukních, úpletových šatech s holými zády, vysokými podpatky, tak to není vhodný společenský oděv k formální příležitosti, stejně jako roztrhané široké džíny.

21
Před 11 měsíci
Jindřich Novák

Když jim to nikdo nevysvětlil, tak logicky to nemůžou vědět.

Před 11 měsíci

Milé dámy a děvčata 50+. Jej mi úplně jedno co máte na sobě. Hlavně když jste milé a je s Vámi legrace. To, co si obleču a obuji a jaké mám vlasy a jestli se a jak, ličim a jak to kdo hodnotí, je mi úplně šumák. Ty věčné rady a doporučení tady, jsou už směšné. Z nedostatku témat a schopnosti o nich psát, tady pořád někdo smolí tyto chlopotiny. Prej krymplen. Svatá prostoto, to je materiál ze 70 let minulého století. Kdo by to dnes asi nosil? Někdy žasnu jaké hlouposti tady někdo napíšé. Asi 20+.

My skvělé ženy 50+ používáme ponejvíce přírodní materiály. My si nekupujeme sezónní hadroviny neforemných střihů s podivných umělohmotovin za astronomické ceny, jen proto že je to sezónní a trendy. My už nad tím, co si nakoupíte a oblečeme přemýšlíme, aby to bylo nadčasové a tudíž udržitelná móda.Botičky si umíme koupit pohodlné a slušivé. A taky víme kam a k čemu jaké. My umíme nosit i lodičky na nižším podpadku s grácií. Když bílé tenisky, tak vždy perfektně bílé. A když je některá z nás štíhlá, tak i ta minisukně jí sluší. Nevyhazujeme a zběsile nenakupujeme. A to je možná ten důvod proč dráždíme a proč se do nás musí pořád někdo navážet. Nespotřebováváme dostatečně komerčně.

Jo a oblékám si flísku, mám zapletené dva copy z šedivých dlouhých vlasů a mažu do práce na kole. Bez makeupu a s nadváhou. A to jsem už zalila strategické rostliny na zahradě. Jedna 60+.

63
Před 11 měsíci
Jana Brant

Přesně souhlasím. Že se oblékne 120 kg vážící dvacítka do krátkého topiku a z krátkých kalhot ji koukají faldy to je fopa a ne když se umí žena obléknout i po té 50ce.

24

Překvapuje mě, kolik článků si dovolí radit ženám 50+ co nosit, jak se česat, atp. Nikde jsem neviděla článek, který by říkal ženám 18+, že upnutý top při nadváze je vskutku odpudivý , nebo, že bokovky nejsou pro každou mladou ženu dobrým řešením. Ale nám, si dovolí radit kde kdo. I přes svůj věk jsme svéprávné, máme vlastní občanku a za ty roky víme moc dobře co nám sluší a co ne. A pokud na to některá do teď nepřišla, tak s vámi to nevytrhne. Takže si prosím jednou pro vždy podobné články odpusťte. Děkuji.

190
Před 11 měsíci
Eva Vágnerová Vágnerová

Bokovky se už dávno nenosí.

2
Před 11 měsíci

Já se ze zásady diskusí pod články neúčastním, ale tentokrát si to neodpustím. Co je proboha autorka zač, nějak zabloudila v časoprostoru pomocí stroje času? Vyvarujte se krimplenu? To se snad nosilo tak v 70.-80- létech, ne? Kdo má doma ještě něco z krimplenu? Vyvarovat se fleecových mikin? A to jako půjdu do lesa na procházku v saku nebo v baloňáku? A do práce si mám tedy vzít k sukni místo lodiček tenisky, abych vypadala "mladistvě"? Bože, kdo takového hovadiny může plodit, to je až neuvěřitelné. Plus když se mnohdy podívám na podstatně mladší ženy než před 50, nemám pocit, že by všechny chodily oblékané jako ze žurnálu.

123
Před 11 měsíci
Ivana Zahradníkova

Máte pravdu krimplen se nosil cca 50 let zpět, ale je to strašný materiál. V ostatním zcela souhlas. Že těmhle blbcům takový článek někdo vůbec otiskne?

76
Zobrazit další 2 reakce
Před 11 měsíci

Odkdy jsou tenisky stylové? Tenisky jsou sportovní boty a když je vidím se šaty, vstávají mi vlasy na hlavě. Tenisky do lesa, na výšlap, prosím. Balerínky, no, pokud Vás na plochých podrážkách nebolí nohy jako mě, noste si je. Jinak je článek dost drzý, ať si každá nosíme, v čem je nám dobře.

72
Před 11 měsíci
Zdeňka Skopalová

Máte pravdu, šílené rady, zejména výměna lodiček za tenisky k dosažení kýžené elegance, černé punčochy patrně ke všem barvám bot i šatů....

41
Před 11 měsíci

Tak ženy 50+, nechejme si poradit od autorky Anety Akgül studentky mediálních studií, která našla svou vášeň v psaní blábolů, proč nejde radit ženám do Teheránu nebo podobných končin husopaska přechytralá. Mám takových kačen dost!

84
Před 11 měsíci
Naďka Soudná

Přesněěě!!!!

12
Před 11 měsíci

Tyto články mladých nezkušených slečen mě iritují. Nerozumějí ničemu, ale všem by chtěly kecat do života svými radami, o které nikdo nestál.🙂

Vážně si, slečno, myslíte, že dnešní 50letá žena nosí krimplen a krajky?! Opravdu žijete na stejné planetě jako já? To už nenosila ani moje máma... Já do práce chodím vždy elegantně upravená a oblečená, protože je tam na mě "vidět", takže se nemusíte bát, že bych po Praze chodila ve fleecové mikině. A místo elegantních lodiček si vzít bílé kecky? To jako fakt?! Bože, to jsou rady... Budu si nosit, co JÁ budu chtít a co se mi líbí, a to klidně až do stáří. Ostatně jsem velmi štíhlá, tak proč bych měla zahodit kratší sukně a topit se v midi?

13
Před 11 měsíci
Zuzana Řehořová

Redaktorka není mladá slečna.Je to žena ve věku 40+ a to je to nejhorší. A ty černé silonky se nehodí ke všemu.

Před 11 měsíci

Včera byla v jiné rubrice žena (59 - plnější, souměrná postava) kterou upravoval tým s odlišným názorem. 0blékli ji do růžového kompletu, pod háčkovaný svetr jí dali červenou podprsenku. Paní vypadala skvěle a inspirovala mě. Celý život bojuju s vnitřním hlasem své maloměšťácky zaprděné matky a s jejím: ,,co by tomu řekli lidi". Mrkněte někdy, co nosí herečky a zpěvačky 60+ nebo jen štíhlé ženy v zahraniči.

37
Před 11 měsíci

Takovéto články mě nepřestávají udivovat, kdo je píše a proč? Pokud se žena po padesátce cítí dobře, tak ať si nosí to, co se líbí jí a je jí dobře. Pisatelce doporučuji navštívit odborníka.

109
Před 11 měsíci

Děkujeme za nevyžádané rady a kecání do životního stylu a příště napište článek o holčinách, co nosí celodenně černé tepláky nebo legíny a mají tak otřesnou nadváhu, že je fakt hnus jezdit s nima v emhádé. :D

19
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt