1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

Zkrátím to. DOST už těchto trapných článků mimo mísu. Dejte vědět, co se letos nosí, jak to ideálně zkombinovat, k jakému typu postavy se co hodí. A nechte laskavě na mně, co si vyberu!

31
Před 10 měsíci
Anna Folvarčná

Tohoto se nedočkáme, protože i když se tu nějaké oblečení objeví, tak vždy na vysokých mladých modelkách,které mají ještě navíc stejný typ postavy a jsou velmi štíhlé. Když vám napíší že model se hodí na zralou ženu s postavou hruška nebo jablko, a nafotí jej na úplně stejné mladé štíhlé modelce, je to prakticky k ničemu. I když na druhou stranu, v tomhle věku už víme co nám sluší a většinou upřednostňujeme pohodlí.

5
Před 10 měsíci

Holky nerozčilujte se, autorka až dozraje, taky pochopí, že nad tím vším stojí svoboda, která přichází až s věkem, a padesátka to ještě být nemusí. Každá si žijme podle svého a bude všeobecná spokojenost. :-)

46
Před 10 měsíci

Jistě ženy s nějakým tím křížkem na krku nosí v čem se cítí dobře a na co mají..nebudu vyhazovat dobré věci jen proto , že je mám pár let a nebo že zrovna to není trendy, hlavně seniorky asi nemají na vyhazování...ale co s e líbí jednomu může jiný zavrhnout...a je to na každém

18
Před 10 měsíci

Tyhle články - názory - mě vždy zamrzí.... Ne každá po 60ti letech vypadá jako bábrdle.... V tom případě - asi OK... Takže za mě: každá z nás se bude oblékat tak, jak jí to sedne, jak se cítí a jak vypadá... I názory nejbližších jsou důležité... Já asi nejsem výjimka - makám na sobě ve všech směrech: měřím 170cm a vážím 53kg. Tílka bez rukávů a klidně se špagetovými ramínky nosím po celý rok... V létě krátké šortečky pod zadek, mini šatičky... Sukni pod kolena bych si nevzala - zatím nikdy v mém životě...

8
Před 10 měsíci

Vážené dámy, vůbec bych neřešila co si obléct v našem věku, jelikož jestli pojedete tramvají, autobusem, vlakem, půjdete do kavárny, tak stejně všichni jen čumí s prominutím do mobilu a nikdo si vůbec nevšímá lidí kolem sebe a natož ještě co mají na sobě, žijí mimo realitu 😔

21
Před 10 měsíci

Bicepsy ani tricepsy jsem neměla nikdy a určitě nebudu kvůli tomu nosit v 30° dlouhý rukáv. Sukni pod kolena si nevezmu ani do hrobu!

21
Před 10 měsíci
Marie Pekárková

píše krátký rukáv, ten nosím já a rifle, bez nich ani krok, stáhnou mi břicho, a trička s potiskem a sportovní věci, to je můj styl a botasky,d

4
Před 10 měsíci

Milá expertko, co nikdo neví na co, nežvaň nám do toho!

11
Před 10 měsíci

Tak jsem se dozvěděla, že mám vlastně všechno vyhodit a nedozvěděla jsem se, co si mám koupit nového. Takže asi zůstanu opět u svého.

23
Před 10 měsíci

Už druhý nepovedený článek o módě pro starší ročníky. Nejhorší jsou nevyžádané rady. Čekám, kdy budou vydány předpisy, co můžeme a nemůžeme nosit.

21
Před 10 měsíci

Vážená autorko, v mém věku si budu nosit co chci, komu se to nelíbí, ať na mě nekouká.

35
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt