Milé dámy po 60....vyhodte expertky a mate svatý klid.
Že furt musí někdo někomu do něčeho kafrat.
Zcela zbytečný článek. Budu si nosit co chci a autorka ať se jde třeba vycpat.
To zas byla snůška komických a nesmyslných kydů. Viděla "paní" autorka dnešní moderní ženy kolem 60sátky ? Možná by se fakt divila. Asi by se měla probudit, je 21.století.
Já jsem vlastně u těch obrázků nepochopila, co mám vyhodit a co nosit...asi z toho budu mít trauma -:)
Přesně tohle jsem chtěla napsat:-)...Nepochopila jsem ani nadpis o pastelových a černých barvách🤷
To jste nám toho teda moc neporadili, spousta slov stále dokola a reálné návrhy outfitů žádné, tak k čemu to je?
Šedesátiletá plnoštíhlá žena se jistě bude oblékat jinak, než štíhlá šedesátnice.
To ale vlastně platí pro každý věk. 😉
a přesně jak říká...vezměte si na sebe co se líbí vám a v čem se cítíte dobře.Takže já si v životě neobleču červený kostýmek.Zůstanu u toho svého.Hlavně decentně a voňavě...
Bože to jsou rady🤦♀️Je mi z Vás na 🤮🤮🤮Tenhle nesmyslný článek psal úplný tupoň😒
Nedávno jsem si koupila tenisky s malými srdíčky na stranách. A jsem tomu ráda..
Z toho si nic nedělejte... Už dlouho jsem toužila po harémových kalhotách, ale chyběla mi odvaha. Teď v 56 letech jsem si jedny pořídila a cítím se v nich skvěle.
Do práce jsem v nich ještě nevyrazila, stále mi chybí odvaha. Ale na vycházku jsou perfektní 🙂
Jak někdo psal nahoře, o určitého věku jsme neviditelné. A to je docela osvobozující. (Zcela svobodná budu, až v nich půjdu do práce, tam je to trochu jedno v čem chodíme a mírná kreativita oděvu není vnímána negativně).
Jakmile vidím Vyvarujme se čemu (místo čeho, 2. pád), dál ani nemusím číst.