1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíciUpraveno

Džíny jsem nenosila ani za mlada, jsem snad nějaká americká lopata ?

5
Před 11 měsíci
Hana Stojanová

Samozřejmě, že to bylo Vaše svobodné rozhodnutí (i když je nestandardní, ale pochopitelné pokud jste na romantické oblečení - i když použití slov "americká lopata" se k romantice nějak nehodí). Divné je, že se vyjadřujete v této diskuzi.

1
Před 11 měsíci

Ženy 50+ budou jistě nosit kalhoty, které lichotí všem postavám.....A JSTE SI JISTÍ, ŽE TO BUDOU VAŠE NAFOCENÉ MODELY? V TĚCH VYPADAJÍ TY VYHUBLÉ MODELKY JAKO STRAŠIDLA DO ZELÍ.....nadpis článku a fotografie si vážně VŮBEC nesedí nebo příště pro focení vyberte modelky této věkové kategorie a uvidíte kam Vás pošlou....

29
Před 11 měsíci
Danuše Václavová

Tak můžete se spolehnout, že i když to budou "modelky" ve věku nad 50 - budou štíhlé a upravené. Nic tím nezískáte - sice se dnes někteří snaží propagovat tloušťku, ale hezké ani zdravé to není. A při určitých prostorových variantách už ztrácí smysl starat se o to "co sluší". Většinou jde o nějaký pohodlný pytel.

1
Před 11 měsíci

Myslím, že menší a korpulentnější žena bude zcela jistě vypadat v krátkých kalhotech s širokými nohavicemi odpudivě bez ohledu na věk... ovšem pokud budou mít tyto kalhoty pas na gumu, budou je zcela jistě nosit babičky 75+, protože se jim budou dobře oblékat

13
Před 11 měsíci

No ještě aby mi někdo diktoval co mám nosit za kalhoty . Na džíny nedám dopustit a jsou nadčasové , je nespočet střihů a každá žena si dle své postavy vybere . Takže asi tak .

19
Před 11 měsíci

Přestaňte laskavě kecat do věcí, do kterých je vám houbeles. Zkuste příště poradit těm, co jim špeky lezou odevšad. Jen nevím, jestli je to korektní. Ale co mají nebo nemají ženský nad 50 tady poslední dobou ví každý.

15
Před 11 měsíci

A které z těch kalhot mají nemačkavou úpravu? Asi jen ty, co jsou cenově dosti nedostupné na kalhoty pro běžné, každodenní nošení nebo pěší výlet. Ani po návratu z lesa s košíkem hub nebo svazkem zajímavých větévek do vázy nechci vypadat jako že mi kalhoty někde cestou sežvýkala kráva.

3
Před 11 měsíci

NIKDO mi nebude diktovat, co mám nosit! Článek ani nečtu, protože mne nasejříte už titulkem.

18
Před 11 měsíci

Modelky na fotkách vypadají jako strašáci do zelí a oblečení vytáhly někde ze sekáče,fakt hrůza

16
Před 11 měsíci

Co je na těch kalhotách tak převratného mimo to,že jim dole chybí kus nohavic.Zlaté džíny.

9
Před 11 měsíci

Co budu nosit, je jen moje věc. 😉👍🤩

12
Před 11 měsíci
Pavlína Ulrichová

Jo a ani jedný babě na fotkách není pade. 😉🤩

11
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt