1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

Matka by si nevybrala chlapa, který jí dává na výběr mezi sebou a dcerou.

22
Před 10 měsíci
Hana Dolezel

Zato otec si bez problémů vybral ženu a odešel od stávající manželky i dcery. A může za to samozřejmě matka. 😄 A co otec? Ten nic? Ubohá loutka v rukou čarodějnic? Ten nemohl s dcerou trávit čas? Brát ji na dovolené? Na víkendy? Pomáhat jí v tom, v čem potřebovala? Něco mu v tom bránilo? Že by lenost? Lhostejnost? Nebo nová partnerka?

Nebo mu to takhle maximálně vyhovovalo?

Kdo nic nedělá, nic nezkazí. Otec nic nedělal... A tak za vše může matka, protože ta toho hodně "zkazila".

5
Před 10 měsíci

Mě by spíš zajímalo jestli je s tím partnerem pořád a nebo jestli zničila vztah s dcerou jenom kvůli pár měsícům svýho potěšení, to by pak bylo všechno úplně špatně.

3
Před 10 měsíci

matka se měla starat dokud dcera nedostudovala , na to je i zákon

14
Před 10 měsíci
Mariana Mášová

RODIČE se měli starat, dokud dcera nedostudovala. Oba.

2
Před 9 měsíci

Sněhová Vločka, přitom je stejná.... jako její maminka. 🙂

1
Před 10 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 10 měsíci
Jitka Semeráková

Promiňte,ale já mám pocit, že jste se tady snad všichni zbláznili! Jaké dobrovolně se vzdala dítěte"? Vždyť jediné co chtěla,aby dospělá dcera bydlela zvlášť,protože to tam evidentně nedělalo dobrotu. A dcera na tom mohla mít také svůj podíl. Matka určitě nedělala dobře,když očerňovala otce,ale myslím, že toto se po rozvodu jednak děje dost často, jednak čtrnáctiletá dívka přece také už má svůj názor. Pokud byl otec do té doby dobrý, tak ho nezavrhne, nebo nanejvýš na čas. A v 21 letech má člověk bydlet sám, pokud je to jen trochu možné. A obviňovat matku, že si kvůli ní nenašla kamarádky, to je už úplně zcestné.

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt