Hned v úvodu píšou, že inteligence není jen o znalostech a pak vlastně až na jednu otázku na posloupnost čísel jsou všechny jen vědomostní?
Tohle není test inteligence, to je test znalostí. Byla jsem úspěšná, ale o inteligenci to nic nevypovídá.
Otázky na vědomosti ze základky inteligenci dospělého jedince moc neprověří.
Tento test nemá s inteligencí a jejím měřením společného - jde tu jen o soubor znalostí, které si dokáže zapamatovat i blb s fotografickou pamětí
Autorka netuší, jak vypadají skutečné testy inteligence a plete si je s testem všeobecných znalostí. Už název článku se slovem "chytrý" vypovídá o bídné vědomostní úrovni v oborech testů IQ ( logické myšlení, dovednosti verbální, matematické, grafické a také sociologie, psychologie). A to nemluvím o rozdělení otázek podle věku testovaného do několika věkových kategorií.
když už máte na začátku poučné řeči o rozdílu mezi inteligencí a chytrostí, laskavě si zapamatujte, že inteligence NENÍ znalost, vědomosti, fakta, což tvoří 90% vašeho testu (jen první otázka je o logice)
Je to takový test všeobecného přehledu.
9-10 správných odpovědí
Hodnocení: Výborně, jste hvězda!
Pokud jste získali 9-10 správných odpovědí, gratulujeme! Vaše inteligence je na špičkové úrovni. Ukázali jste skvělé logické myšlení, široké znalosti a rychlé rozhodování. Nezapomeňte, že učení je celoživotní proces. Hledejte nové výzvy, které vás mohou dále posunout, jako je studium nových jazyků, řešení složitých matematických problémů nebo účast na intelektuálních debatách. Vaše výsledky jsou úžasné, pokračujte v dobré práci!
Hurá ! Vezmou mně vezmou na gympl, pak půjdu na vysokou a bude ze mně doktorka. Buď doktorka práv nebo doktorka medicíny. Vezmu si taky vysokoškoláka, taky doktora. Budeme mít velikou svatbu. Já budu mít krásné dlouhé bílé šaty. Koupíme si veliký dům, několik aut. Každý rok budeme létat na drahou exotickou dovolenou. Nejlépe třikrát do roka. Pořídíme si psa, kočku a křečka. Nakonec i pořídíme dvě krásné děti. Chlapečka a holčičku.
Pak vám napíšu jak se to vše povedlo.
No, pěkné. Ale proč tedy ten ten test děláte? Vždyť vám vždy (+-) řekne to samé. Já je naopak mám rád, potvrzuji si že mi paměť zatím funguje.
10/10 Moc vysoko jste laťku nedali. A také Svět ženy neumí odpovědět na upozornění na chybu v jiném kvízu. Ticho po pěšině. 🙁(((
Bravo, Svět ženy opět nezklamal. Pokaždé když si potřebuji zvednout sebevědomí, vyplním si nějaký ,,náročný,, test který nabízí.
To není test inteligence, to je vědomostní kvíz pro školou povinná dítka. Pokud byl určený primárně pro ženy, tak autor nemá o ženské inteligenci valné mínění 🙁