1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

Chtěl rodinu což mu Lucka nedala ,dítě sice jo ale víc ne ,pro něm se dostala nahoru to potrebovala stacilo, zajíček se jí teď drží ta jejich věčně propagována láska ,ví jak si získat lidí potřebuje aby se o ni psalo .Pavlína se věnuje rodině nepotřebuje k životu slaví

66
Před 10 měsíci
Zdenka Cafourková

Ne každá žena sní o tom,že bude ženou v domácnosti a rodit děti.Po něm se rozhodně nahoru nedostala.

32
Zobrazit další 2 reakce
Před 10 měsíci

Krásná, milá, obyčejná ženská. Mnohem sympatičtější než uječená, vyvalená a afektovaná sluníčková Bílá. Kratochvíl si určitě polepšil.

123
Před 10 měsíci
Ellen Vlčková

kratochvíl chtěl zázemí, rodinu, lucie chtěla kariéru - vedle syna

23
Před 9 měsíci

Taková trochu otlemená, jak říká naše prabábi. A v čem vynikla?

Před 10 měsíci

I Lucka je krásná žena a je stvořena pro zpěv . S tím se nedá nic dělat. To není žena být v domácnosti a je to tak dobře. Má krásného přítele a je moc spokojená a je to na ní vidět.

19
Před 10 měsíci
Alena Šimánková

Kolkeho uz

4
Zobrazit další reakci
Před 10 měsíci

Prý ukradla...

Předtím jej zase - ženatého - přebrala jeho tehdejší manželce Lucka Bílá, takže si rozhodně nemají co vyčítat 🙂

2
Před 10 měsíci

Před rokem jsem ji osobně poznala Pavlínku a musím konstatovat že je to nádherná žena s nádherným srdcem. Milá a žena která pomáhá potřebným. A nemusí se ukazovat její činy mluví za ní. Mám ji moc rada . Je to užasný človíček.

21
Před 10 měsíci

Tak mala zrejme to,po čom chlap túžil. Dala pocit domova, lásku a,že je dôležitý a milovaný. Nikto nikoho neukradne...

8
Před 10 měsíci
Lenka Vitkova

Pan Kratochvíl si Babůrkovou vybral kromě jiného i proto, že mu (dle jeho medailonu v TV) připomínala maminku, kterou velmi miloval a chyběla mu - ta podoba s ní byla opravdu velká.

1
Před 10 měsíci

Já si vzpomínám, že prý měla moc ošklivé zuby a že jí přes noc vytvořili krásné. Řekla, že je nejdůležitější výška a nohy a to ostatní se dá "vymodelovat ".

No, je to pravda,ne?

3
Před 10 měsíci

Ona ta chemie probíhala i s Luckou. Jenom byli vice pod dohledem novinářů a další nevěru už nešlo ustát. Kdo ví jak by to skončilo, kdyby se to veřejně neprobíralo.

6
Před 10 měsíci

Mně se líbí daleko víc než Bílá ,je daleko sympatičtější a normálnější.Je vidět, že P.K. udělal dobře , když si ji vybral.Má s ní hezký život ...

15
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt