1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

Myslím, že paní se bojí, po 6ti letech to není jednoduché.

Ale musí si uvědomit, že se může stát cokoliv, manžel bude mít nehodu, kdo potáhne domácnost nebo umře a co pak, jak se bude vracet do práce a začínat od nuly v buhvikolika letech. Manžel se rozvede a co pak?

Další věc je závislost na dětech, co bude dělat, až děti odejdou, pak padne na hubu.

2
Před 10 měsíci

Jo na dvou židlích se nedá sedět najednou

8
Před 10 měsíci
Milan Frisch

Když jsou blízko, tak dá, ale bolí zadnice 🤣

5
Před 10 měsíci

Jedině si to vykomunikovat doma. Při dvou dětech lze být do 15 let staršího potomka evidována jako žena v domácnosti. Stát za vás pak hradí zdravotní pojištění. Je dobré si, ale platit po tu dobu dobrovolné důchodové pojištění, aby vám jednou nechyběly roky do důchodu. My hlídání pro děti nemáme a než aby byly do 16 h. někde po školkách a družinách, domluvili jsme se, že dokud to bude potřeba budu s nimi doma iá. Není jednoduché zkloubit pracovní život s rodinným, aby to vyhovovalo všem.

6
Před 10 měsíci

Nojo no. Není to divné. Mně se taky doma líbí. Bohužel manžel není multimilionář a i on je líný jak veš. Tak jsem musela před druhým rokem mladší naklusat. Naštěstí mám flexibilní práci.

Ale ultramoderní matky,které se doma nudí a těší se do práce také nechápu. Pro mě je to nutné zlo.

5
Před 10 měsíci

Vždyť je možné pracovat i na zkrácený úvazek 6h např. od půl sedmé do do půl jedné. Paní by ani nemusela nechávat mladší spát ve školce. Stejně by už doma dopoledne zůstávala doma sama. Možnosti tu jsou...

7
Před 10 měsíci

No, nemůžeš sedět jednou zadnicí a dvou židlích.

6
Před 10 měsíci

Čím déle bude ženou v domácnosti, tím hůře se bude jednou vracet zpět do zaměstnání. Ztratí odbornost, praxi i pracovní návyky. Tohle paní asi nedomyslela.

Před 10 měsíci

Pokud to vidí takhle, tak si najít práci na částečný úvazek, nebo něco, co může dělat doma

5
Před 10 měsíci

6 let doma s dětmi bych nedala.

10
Před 10 měsíci

No prostě když děcka tak s chlapem co se postará a dá ženě možnost být doma s dětma.

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt