Ony ty kvízy mívají svoje chybičky:
Pořád jsou to ale jenom kvízy pro zábavu. To nejhorší, co se může stát, jsou sáhodlouhé diskuze pod článkem. Teď si vzpomeňte, že stejné "chybičky" obsahují například i testy od CERMATu (každý rok se nějaká našla). To už taková legrace není.
12 je špatně, měli by vynechat 4 písmena a pak to je O a ne N. A b C de F ghi J klmn O
Taky jsem myslela že posloupnost je O, ale nebylo tam tak jsem dala to N. 😄
Ta poslední otázka - proč housle? Jaký je v tom systém? nevíte?
Protože flétna a saxofon jsou dechové nástroje...tak jsem si to zdůvodnila já a vyšlo mi to, ale nevím, jestli je mé odůvodnění správné :-)
14 z 15ti to není tak špatné. Mám ale výhrady: některé otázky jsou nejednoznačné a nabízejí i jiná řešení. A některá zadání jsou chybná...
Proc je spatne, ze ne vsichni ptaci jsou sovy? To preci je pravda?
Ale nevyplývá to ze zadání
Génius
Hodnocení:
Wow! Dosáhli jste vrcholu!.......Tak to si s tím asi budu muset dojít,...to mě ještě nikdy nikdo neřekl 😄
Já nepochopila odebrání čtverce z řady. Uhodla jsem správně, ale nechápu o jakou řadu mělo jít..
Nic, prostě když odeberete čtverec tak prostě čtverec chybí 🙂 nic víc v tom nebylo.
Obtížnost testu pro malé děti z nižšího stupně ZŠ.
tak mi vysvětlete proč saxofon a ne flétna. děkuji
Ha, ha, dost jednoduchý test. Běžně jsem v logických testech za blbku a tady za génia...🤣
Myslím, že tento test s chybami a nejednoznačnými otázkami spíše říká něco o inteligenci autora.