Atentátníci mu způsobili zranění, ale umřel na sepsi. Zabít se jim ho bohužel nepodařilo, zasekla se jim zbraň.
Kolem atentátu je mnoho nejasností. Jednou z nich je, na co zemřel. V důsledku toho je i nejasné kdo jej zabil
No myslím si,že ho Pávek během svého mandátu ještě vyznamená.Ten "projev" v Terezíně mnohé naznačuje.
A pak ze Turek ke neonacista, tak blbej není.
Mezi atentátníky byli Moraváci, (Jan Kubiš) Slovák (Josef Gabčík), a jeden Čech, Čurda, který je naprášil, tak takhle...
Dostal co si zasloužil....litovat ho fakt nebudeme
Českou svoloč ?😁
NO SAMOZŘEJMĚ. CO JINYHO V 95% Češi byli a jsou? Kolaboranti, rasisti, xenofobove. Arogantní egocetrici. Já, já, já..Dlouho nic, pak zase já, já, já a dlouho nic.
Nejsměšnější na tom je, že Češi, hlavně mladá generace vyznává Hitlera, hajluje, uctívá ho (pokud jsem členem jakože nějaké organizace nebo jsem prostě satanska rasistka nebo satanskej rasista).
To, co je ale dokazanym historickým faktem( Hitler aspol. Čechy nenáviděli a chtěli je vyhladit) už jim známo není.
Hitler Čechy nazýval "tzechitche xindel". Ani to Vám nestačí. Takže v tomto ač nejzrudnejsim období lidských dějin Vám ta "bílá kůže" a vlastenectví byli úplně k ničemu.
Čechoslováci!