1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

Adamovská, stejný účes, délka vlasů barva jak před třiceti lety ,zamrzla v minulém století, účes ani barva dávno nejsou v modě, stará ,mladá již cca třicet let chce to změnu

5
Před 10 měsíci
Jan Sikora

A fotka je pořádně stará!

1
Zobrazit další reakci
Před 10 měsíci

Pani Zlatu mam ráda jako herecku. Uprimne moc hezky nestarne, je odula, ma mizerne znicene vlasy a nadvahu. Zadna reklama na starnuti rozhodne neni.

7
Před 10 měsíci

Taky jste na tu Zlatu mohli vybrat lepší fotku, ty dvě brady a odulý obličej, to je ta krása, která je s pomocí sádla, rejžáku a krému na hemeroidy ? Díky, nemusím 😊

15
Před 10 měsíci
Hana Buchvaldová

Vzhledem k tomu, že je spolumajitelka kliniky estetické krásy, tak jistě nějaké úpravy má. Ale jak jsem jí viděla naživo, je už fakt stará....

2
Před 10 měsíci

Tak je to dost dávno co jsme rejžákem drbali nelakovanou podlahu.Rozhodně na kůži nevhodný pouze jako mučící nástroj k sedření kůže. Kartáč k masáži břicha je účinný - ale speciální,třeba saunový, s různými štětinami,mopky....

5
Před 10 měsíci

Pokud vím, minulý týden jste o Aniston psali, že ji lidé kritizují, ohledně úpravy obličeje. Dnes píšete opět něco jiného.

15
Před 10 měsíci
Jana Zdena Čermi

To je bulvár. Jinak by to byla nuda. 🙂

10
Před 10 měsíci

Ještě, že nejsem typ, který zkousi každou blbinu.

Nechutná mi alkohol a tuhle jem si loklla piva a ejhle. Šílená alergická reakce. Tak nevím, co by se mnou udělalo pivo na hlavě. 🙂)

2
Před 10 měsíci

Co to je -rejžák?To opravdu píše ten dobrá Čecha:-)))))

7
Před 10 měsíci
Jarmila Svěrkotová

A jak byste to napsala? Rýžák?Nerýpu,jen mi to přijde divné 🤔Rejžák zní líp 🤭

13
Zobrazit další 3 reakce
Před 10 měsíci

O bože o bože 😁🤣🤣🤣

7
Před 10 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 10 měsíci
Jolana Kadlecová

Z rodiny vím, že je to především v genech a ta rada, že je nejlepším krémem obyčejné sádlo, to není novinka, ale dávno známý fakt. Moje máme neměla vrásky ani v 80letech, její sestry je měly už po padesátce. Ona měla pleť po své matce, sestry po otci. Jedna z nich o sebe pečovala od mládí, protože k tomu měla i dost peněz, druhá byla sportovní typ a moc se o tu pleť nestarala, ale nakonec na tom byly obě úplně stejně a byly vrásčité jak scvrklé jablíčko. No a máma používala místo krému pouze doma vyškvařené čisté sádlo a na ruce glycerin s citronovou šťávou. Občas si dopřála masku ze žloutku, když už byla starší. Žádné úpravy plastikami tehdy neexistovaly a hlavně by nic takového nepodstoupila, ani kdyby mohla.

1
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt