Adamovská, stejný účes, délka vlasů barva jak před třiceti lety ,zamrzla v minulém století, účes ani barva dávno nejsou v modě, stará ,mladá již cca třicet let chce to změnu
A fotka je pořádně stará!
Pani Zlatu mam ráda jako herecku. Uprimne moc hezky nestarne, je odula, ma mizerne znicene vlasy a nadvahu. Zadna reklama na starnuti rozhodne neni.
Taky jste na tu Zlatu mohli vybrat lepší fotku, ty dvě brady a odulý obličej, to je ta krása, která je s pomocí sádla, rejžáku a krému na hemeroidy ? Díky, nemusím 😊
Vzhledem k tomu, že je spolumajitelka kliniky estetické krásy, tak jistě nějaké úpravy má. Ale jak jsem jí viděla naživo, je už fakt stará....
Tak je to dost dávno co jsme rejžákem drbali nelakovanou podlahu.Rozhodně na kůži nevhodný pouze jako mučící nástroj k sedření kůže. Kartáč k masáži břicha je účinný - ale speciální,třeba saunový, s různými štětinami,mopky....
Pokud vím, minulý týden jste o Aniston psali, že ji lidé kritizují, ohledně úpravy obličeje. Dnes píšete opět něco jiného.
To je bulvár. Jinak by to byla nuda. 🙂
Ještě, že nejsem typ, který zkousi každou blbinu.
Nechutná mi alkohol a tuhle jem si loklla piva a ejhle. Šílená alergická reakce. Tak nevím, co by se mnou udělalo pivo na hlavě. 🙂)
Co to je -rejžák?To opravdu píše ten dobrá Čecha:-)))))
A jak byste to napsala? Rýžák?Nerýpu,jen mi to přijde divné 🤔Rejžák zní líp 🤭
O bože o bože 😁🤣🤣🤣
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Z rodiny vím, že je to především v genech a ta rada, že je nejlepším krémem obyčejné sádlo, to není novinka, ale dávno známý fakt. Moje máme neměla vrásky ani v 80letech, její sestry je měly už po padesátce. Ona měla pleť po své matce, sestry po otci. Jedna z nich o sebe pečovala od mládí, protože k tomu měla i dost peněz, druhá byla sportovní typ a moc se o tu pleť nestarala, ale nakonec na tom byly obě úplně stejně a byly vrásčité jak scvrklé jablíčko. No a máma používala místo krému pouze doma vyškvařené čisté sádlo a na ruce glycerin s citronovou šťávou. Občas si dopřála masku ze žloutku, když už byla starší. Žádné úpravy plastikami tehdy neexistovaly a hlavně by nic takového nepodstoupila, ani kdyby mohla.