1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

Za mě já bych mu kopla do zadní části těla a to pořádně !!V životě bych ho už nechtěla vidět i přes to kolik let spolu prožily protože když to udělal tenkrát udělá to zase. Já jsem se rozvedla protože se z manžela stal těžký alkoholik který mě udělal takový dluhy že jsem musela prodat byt a splácim to doteď.

9
Před 10 měsíci

Ne. Chce jen někam složit hlavu a aby o nej někdo pečoval.

33
Před 10 měsíci

Paní může říkat: "Já nevím. Uvidíme. Musím si to rozmyslet atd." Může se nechat zvát do restaurací a do cukráren. A potom může říct kategoricky: "Nemůžu."

13
Před 10 měsíci
Miroslava Fišerová

Ztráta času už jen znovu dávat naději.

10
Před 10 měsíci

Nemám právo komukoliv radit,neboť jsem "na vlastní kůži"tuto etapu života neprožila.Ale jako žena vím,že žádného muže nic a nikdo nezmění-to je pouze můj názor.Přeji paní Marii,ať se dočká "šťastného života".Jana Kučabová

6
Před 10 měsíci

Začít znovu s někým, kdo si Vás bude vážit. Váš bývalý ve Vás vidí blbku, která se o něj postará..

27
Před 10 měsíci
I

Hlavně hledá ubytování. A jen úplně pitomá žena by si to neuvědomila. Najednou už by se vedle ní nedusil? Ať klidně volně dýchá třeba pod mostem.

15
Před 10 měsíci

Ten by jel,jenom hledá kdo se o něj postará.

40
Před 10 měsíci
Olina Fajtova

Souhlasím ani bych se na něj nepodívala.

12
Před 10 měsíci

Nebrat!!! Ať si to pěkně uzije,to co jste sama musela překonat!!!

31
Před 10 měsíci
Marie Holubová

Souhlasím.

7
Před 10 měsíci

Jak psal pan doktor, hochu snaž se a možná za rok z toho něco bude. A to se uvidí jestli stojí o ni nebo o bydlení a servis.

2
Před 10 měsíci

chtít zpátky majetek, peníze a pak nakopat..

32
Před 10 měsíci

Nikdy!!!!

19
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt