Za mě já bych mu kopla do zadní části těla a to pořádně !!V životě bych ho už nechtěla vidět i přes to kolik let spolu prožily protože když to udělal tenkrát udělá to zase. Já jsem se rozvedla protože se z manžela stal těžký alkoholik který mě udělal takový dluhy že jsem musela prodat byt a splácim to doteď.
Ne. Chce jen někam složit hlavu a aby o nej někdo pečoval.
Paní může říkat: "Já nevím. Uvidíme. Musím si to rozmyslet atd." Může se nechat zvát do restaurací a do cukráren. A potom může říct kategoricky: "Nemůžu."
Ztráta času už jen znovu dávat naději.
Nemám právo komukoliv radit,neboť jsem "na vlastní kůži"tuto etapu života neprožila.Ale jako žena vím,že žádného muže nic a nikdo nezmění-to je pouze můj názor.Přeji paní Marii,ať se dočká "šťastného života".Jana Kučabová
Začít znovu s někým, kdo si Vás bude vážit. Váš bývalý ve Vás vidí blbku, která se o něj postará..
Hlavně hledá ubytování. A jen úplně pitomá žena by si to neuvědomila. Najednou už by se vedle ní nedusil? Ať klidně volně dýchá třeba pod mostem.
Ten by jel,jenom hledá kdo se o něj postará.
Souhlasím ani bych se na něj nepodívala.
Nebrat!!! Ať si to pěkně uzije,to co jste sama musela překonat!!!
Souhlasím.
Jak psal pan doktor, hochu snaž se a možná za rok z toho něco bude. A to se uvidí jestli stojí o ni nebo o bydlení a servis.
chtít zpátky majetek, peníze a pak nakopat..
Nikdy!!!!