Ano, může se stát, že se muž na stará kolena zamiluje a chce se rozvést. Budiž. Ale to, že manželku opustí a ještě k tomu OKRADE, to není zamilovanost, ale chladný kalkul a ten chlap je křivák. Kdo chce žít na stará kolena znovu s křivákem, nevědět dne ani hodiny, kdy pán opět někoho potká a okrade ji znovu i o poslední košili? Nechápu, že nad něčím takovým paní vůbec uvažuje 🙄ať je ráda, že se někoho podobného zbavila, nadechne se a opět začne svobodně žít. Nerozumím tomu, proč kvůli něčemu takovému vyhledává psychologa. Na spoustu věcí přece stačí zdravý selský rozum🙄
Přesně. A že ten chlap má tu drzost ještě žádat, aby ho vzala zpátky? Ani takový frajer to není, aby si stál za svými činy?
A že "lituje nejvíce, co mi udělal"? Skoro jsem se rozesmál, taková slova radí právník všem kriminálníkům, kteří měli tu smůlu, že je chytili a stanuli před soudem.
Nechápu,že se paní na něco takového vůbec ptá. Respektivě, že nad něčím takovým uvažuje.( Kdyby neuvažovala, neptala by se, a poslala by ho rovnou do horoucích pekel). Měla by si uvědomit, že manžel ji nejenom podvedl. Nevěra by se možná dala časem odpustit,pokud byla jinak v manželství spokojená. Ale on ji i sprostě okradl, a to vypovídá o tom,že je to "křivák", kterému se věřit nedá. Není to člověk, který by ji kdy podržel v těžké situaci. Jenom by ji zneužíval.
Napsala jste to rychleji než já 😉. Zamilovanost může pominout, ale to, že je někdo darebák nepomine.
Teda potkat takového psychoterapeuta tak ho pošlu k čertu. Co jí vlastně poradil? NIC! Ať vrátí diplom a jde vyskladňovat zboží do nějakého supermarketu, tam udělá snad méně škody, tupoň. Jinak samozřejmě toho exmanžela nebrat, on si vás vůbec neváží a jen zkouší kolik ,,ta blbka" vydrží. A případně vám to udělá někdy v budoucnu znovu a řekne že se zmýlil když se k vám vrátil.
Myslím si, že je naprosto v pořádku, že jí nic neporadil. Tady přece nic konkrétního poradit nejde. Každý člověk je jiný, a každý se musí rozhodnout sám za sebe. Já osobně bych naprosto určitě žádnou radu nepotřebovala. Konec a šmitec. Co sis nadrobil, to si taky hezky sněz a se mnou už nepočítej.
Jestli jste vážně tak hloupá a chcete se nechat dorazit úplně jděte do toho . Nelituje toho jak vám ublížil , lituje jen toho , že ho milenka obrala a vykopla jinak by po vás ani nevzdechl . Má tedy dost silný žaludek a neuvěřitelnou drzost tak to prostě na vás zkusil , přitom mu jde mu jen o pohodlí a servis v tom jste asi byla dobrá a jemu to zjevně dost schází . Milenku bych byla možná ochotná odpustit , ale to chování před a při rozvodu nikdy ‼️
Paní Romano, hezky jste to napsala. Omluvy a odpuštění jsou jen výplně a fráze na chvíli. Podrazy a urážky jsou na celý život. pro člověka nezapomenutelné. Nemám slitování. Jsem velmi citlivá, ale od takového člověka pryč. Jak se říká "zlaté slovo, které zůstane v ústech".Ani se s ním nebavte.. Dík za dodržení slibu Hezký den . Psycholog si naúčřtuje pálku a v duchu si myslí své. Jaká rada?
To, že se jako blbec zamiloval bych mu odpustila. Ale že všechno zahodil, zapomněl na obyčejné slušné chování a čestnost, to bych mu sice po čase taky odpustila, ale už bych o něj nestála. Lidé se k sobě nemusí přestat chovat slušně , i když se rozchází. Tento pán je prostě podvraťák bez charakteru.
to je tedy rada od pana psychoterapeuta možná ano, možná ne a co takhle že zrádce zradí vždycky, zrádci se prostě neodpouští, pokud paní povolí, tak potvrdí zrádci, že vlastně udělal dobře a zopakuje svou zradu znova
Přesně tak levhart skvrny nemění a zrádce zůstane zrádcem.
..." Nevstoupíš dvakrát do stejné řeky." ...je to jen na paní, ale toto pořekadlo je velmi pravdivé,... už jen ta "drzost" obrátit se zpět na ženu, které tak ublížil je nechutná, ale jeho "pošramocené ego", momentálně nevidí jinou možnost, vždyť o "vše přišel, chudák", milenka se zachovala jako ta poslední z posledních a CO ON?!?, teď má dělat 🤔, vložil jí srdce do dlaní🤧, majetek a peníze na účet,a ONA takto,😥,... vezměte rozum do hrsti a nohy na ramena a už nikdy mu nedejte čas,aby se vám mohl "vyplakat na rameni",... udělala by jste pro sebe to nehorší,co by jste mohla, věřte mi,...
Umí si paní reálně představit s tímto mužem znovu sex? To jak se k ni bude občas chovat někdy lip a někdy hůř? Umí si představit, zda by zvladla jeho telefonování a sms s okolím ? Zda by ji toto všechno ať chce nebo nechce pokaždé netraumatozovalo? Umi si představit, že by s nim musela řešit finance ? Pokud si dokáže odpovědět “ano, všechno bych znovu zvládla”, pak by musela změnit svoje myšlení a musela by si v jejich novém vztahu dat jako svoji prioritu sebe samu a také pro svoje budoucí dobro všechno udělat tak, aby uz nikdy nezůstala bez peněz , bez svého bydlení, bez své osobní svobody, a to vše bez ohledu na jejího muže. Tak či tak , už Nikdy nesmí dopustit, aby to zopakoval.
Odpustit.Opustit pocity křivdy,lítosti,sebelítosti.Odpustit neznamená zapomenout.
Ale,když svého bývalého manžela potkáte,tak tam k němu nebudou žádné emoce.
Takzvaně nemělo by ve vás hrknout.
Pokud neodpustíte,sežere Vás to.Z tohoto vztahu si vezměte něco pozitivního a jděte
dál.Ale sama,s případně jiným partnerem.
Nelze vstoupit dvakrát do stejné řeky,zase to sklouzne do stavu před rozvodem.
Takto jsem to udělal já,do dneška nelituji - i když mě to stálo spoustu slz.
Moc hezky napsáno. A přesně nelze vstoupit 2x do stejné řeky.👏👏👏
Protože jsem slušná dáma, tak bych ho kopla do zadku. Slušné vychování mi nedovoluje říct, kam bych kopanec směřovala skutečně