1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

To zacházení s lekajicimi kapry mě naštvalo už při prvním vysílání jako studenta. Od té doby si od tohoto hloupeho seriálu se soudruhem Větrovcem na motorce, udržuji odstup a divím se panu Kemrovi, že na něco takového tehdy přistoupil. Inu peníze nesmrdí.

9
Před 10 měsíci
Jindřich Filip

Co to melete? V Chalupářích se ani tak nesoudruhovalo jako v seriálech vychvalovaného Dietla. Proti Dietlovým propagandistickým častuškám jsou chalupáři naprostý skvost. I když už to s tím opakováním přehánějí.

A kapři lekají po tisících každé vánoce. Už to nehulte!

2
Před 10 měsíci

Ježíš! Už zase! To je děs. A zcela určitě po nich nasadí Pitavala. 😡

10
Před 10 měsíci
Viktor Malý

Dej si facku Víťo pokud nerozumíš české kultuře

1
Před 10 měsíci

Autor zkouší čtenáře a sám má okna ve znalostech!!!!! Tonda Čihák alias V. Menšík byl sukničkář, ale ne doktor. Byl řidičem busu. A Lábus začal maximálně koketovat s Rumburakem. Kororoorero, autore.

28
Před 10 měsíci
Marian Bedrich

Spíš hubero kororo, resp. ororok orebuh...

Kororoorero je blbost 😄, takové zaklínadlo Rumburak ani inženýr Zachariáš nepoužívali... 😜

Před 10 měsíci

jde vidět, že viděl každý díl přibližně 5x nestačí... ale pořád 3 chyby se dají

Před 10 měsíci

Seriál je doslova mistrovské dílo tehdejší TV i přesto, že do něj byla velmi obratně zapracovaná ideologie. Co lze ale vyčítat je to, že se velmi často reprízuje. Bohužel ČT nemá co dávat na pobavení z dnešních let a musí se obracet na pořady z dob normalizace . Samozřejmě je to povedené dílo, ale je smutné, že dnes nejsou schopni až na pár vyjimek se k tomu ani přiblížit . A to ještě chtějí zvednout poplatky za veřejnoprávní TV a rozhlas.

5
Před 10 měsíci
Libor Vašát

Ona to není jenom ČT, jsou to i komerční televize, které nemají žádné kvalitnější novinky. Seriály Ulice, Ordinace, ZOO a podobně se brzy okoukají, nemají k nabídnutí nějaké nové "zápletky". Skoro 5000 dílů konkrétně Ulice už je dle mého názoru nekoukatelných. Ale je to jen můj názor.

6
Zobrazit další reakci
Před 10 měsíci

Na chalupáře se dá koukat každý rok znovu. Škála herců kteří se rodí jen jednou. Jsem šťastný,že jsem mohl vyrůstat v dětství a v dospělosti s těmi to velikány i když jen u obrazovky.

23
Před 10 měsíci
Petr Hajný

Není co dodat...

Seriál měl premiéru když jsem chodil do první třídy.

Nyní mi je skoro šedesát a podívám se s radostí kdykoliv znovu.

7
Zobrazit další reakci
Před 10 měsíci

Krmivo pro stárnoucí sledovatele televize. Mladší generace už nechápou, co je na tom vtipného a nerozumí tomu.

3
Před 10 měsíci

Plný počet.

1
Před 10 měsíci
Karel Mašek

To jako fakt? I tu 9?

1
Zobrazit další reakci
Před 10 měsíci

Pani redaktori opravte si tu otázku c.9.laskave,ja ten kviz sjela 2x,jestli jsem se nepreklikla, Lábus tam nehrál vůbec,Menšík tam byl excelentni

17
Před 10 měsíci
Jana Chvojková

Jsem na to stejně. Taky jsem nevěřil, že tam může taková blbost a dal si kvíz ještě jednou.

10
Před 10 měsíci

Legendární seriál natočený "Chalupáři"s proslulým českým hitem českého Slavíka z Madridu-zesnulého zpěváka "Waldemara Matušky",kdo by jej neznal?Já se tomu dnes s noblesou zasměji a tento seriál natočený ve vesničce "Višńová"nikdo nikoho nemůže omrzet,abyť se píše rok 2024.Je to opravdu velmi humorně,ale o to více opravdově natočená jeden z mnoha,mnoha úspěšných seriálů českých televizních seriálů.Vladimír Menšík,Jiří Sovák,Jose Kemr....,úsměv.humorné scény ožijí i v na televizních dnešních dobách-což je moc ,moc dobře.Jana Kučabová

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt