1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

Ten dopis je ubohý výlev ubohého chlapa, co se jen lituje. Úplně na mne z něj tryská sobectví!!! Není v něm vůbec ani trochu lásky k té paní. Fuj, úplně se mi zvedl žaludek, když jsem to dočetla. Hnus!

47
Před 10 měsíciUpraveno

Já onemocněla rakovinou taky, musela jsem podstoupit i masektomii a můj chlap, ukázal, že je chlap s velkým CH. Pomáhá, miluje mě a když mám deprese ze svého zohyzdnění, tak mě dokáže rozesmát, že si stádo jedné kozénky už lépe ohlídá a hlavně se mi vždy podívá do očí a řekne....

"Nic není důležitějšího než to, že žiješ a jsme spolu."

Toto přeji každému kdo má zdravotní problém, vlije to totiž energii a sílu a to je v boji s nemocí nejdůležitější.....

112
Před 10 měsíci
Radana Nedomanská

Tak je to správně! Ať jste v pořádku.

26
Před 10 měsíci

Asi vztah mezi panem Radovanem a jeho ženou nebyl opravdový. Pan Radovan, pokud mohl, využíval svou ženu, když mu dál neměla co dát a měl by dávat on, utekl. Sobec, nic víc. Manželka pana Radovana vsadila na nesprávného parťáka pro život. Vím o tom své, doprovodila jsem svého muže na kraj světa a nic mi nebylo za těžko. Všechno jsem s ním absolvovala, každou infuzi, každou návštěvu u každého doktora. Vím, že tam na mne čeká a já se někdy těším, až se setkáme.

24
Před 10 měsíci
Irena Hendrich

I na mne čeká......jste mne rozbrečela

Hezký den

6
Před 10 měsíci

Je to úplné dno chlapa.

Dokud kolem něho žena skákala,byl spokojený.

Jak onemocněla,zdrhl.

Až v horších časech človek pozná s kým celé roky žil.

Jsem vděčná,že v tomhle směru jsme s mužem stejní,pomohli jsme jeden druhému.

Ani nemocného psa jsme se nezbavili i on je člen naší rodiny.

Pochopím rozvod,proč ne,stává se.

Ale nepochopím TENHLE DŮVOD.V době,kdy ho žena potřebuje nejvíc,uteče a napíše jí dopis?Fuj tajbl.

30
Před 10 měsíci

Staral jsem se rok o nechodící maminku,bylo to velmi náročné ale jsem rád že jsem to udělal,nejdříve jsem si kladl otázku jak to vůbec zvládnu a podařilo se bez zdravotních sester a charity,i když to bylo náročné být s ní 24 hodin denně,M.

33
Před 10 měsíci

Určitě bych se postarala a vím, že nemoc si nevybírá a může onemocnět každý. Muži to mají trochu jinak, ale ne všichni.

Touhle nemocí prošla dcera,která má vyjímečného manžela. Pomáhali jsme všichni a jsem vděčná, že se ze všeho dostala a chodí již do práce a je v pořádku. Manžel také onemocněl rakovinou, přišlo se na to včas, to bylo velké štěstí a prodělal operaci a nemusel podstoupit ani ozařování a ani chemo. Ani ve snu mě nenapadlo, že bych od něj odešla.

11
Před 10 měsíci

Co to má být za hloupost? Muž, který píše takové dopisy není z těch, co opouští manželky. Takový grázl by si nesedl a nenapsal tak sofistikovaný dopis, neměl by vůbec potřebu to udělat.

13
Před 10 měsíci
Evicka Nová

Potřeboval ulevit svému svědomí.

4
Před 10 měsíci

Pro takové chování neexistuje omluva

33
Před 10 měsíciUpraveno

Zbabělec. A ještě sebestředný - většina textu je vlastně jen o něm.

6
Před 10 měsíci

Nikdy svou ženu nemiloval, to co udělal, je na "popravu", jako na vojně za velezradu, a to neokecá ničím, nijak a nikdy.

14
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt