Znám to, přesně jak popisujete, jenže můj manžel milenky nadále má, dokonce si v batohu nosí prezervativy... Požádala jsem o rozvod, a jsem teď velmi šťastna jak nikdy před tím... Ale taky jsem probrečela večery a předváděla, že je všechno ok. Ted mam čistou hlavu a ať milenky řeší jeho problémy :-)
Myslím, že pokud chce člověk v takovém vztahu pokračovat i potom, musí odpustit a jednou provždy na to zapomenout. Jinak ho to sežere. Zažila jsem to a vím že to byla jediná rozumná cesta. Skutečná láska je láska bezpodmínečná. Pokud jsou tam podmínky, už je to spíše oboustranný obchod. Pokud někoho milujeme, milujeme ho i s jeho chybami. A ty děláme každý.
Hmm, takže jste ochotná akceptovat milenky ve vaším vztahu???
Až spolu budou 40 let, tak už ho žádná chtít nebude!
Chtel byt cestny po trech letech podvadeni...no to je fakt vtip.
Já bych ho zpět nevzala. Chceš jít tak jdi. Až tě milenka odkopne, žij si v podnájmu, sám si per, sám si vař....navštěvuj a starej se o děti a já se s tebou budu scházet jen když budu mít chuť, zavzpomínat, na výlety, divadla, dovolenou. Oddělené bydlení....a svobodu🤷😊CSS...uvázat si ho znovu na krk??? Ne
Ať se na mne pan psycholog nezlobí, ale ty jeho rady (nerady) mne už nějaký čas vždy nadzvednou ze židle.......:-(
Můžete být ráda, že vám to aspoň řekl. Každý takové štěstí nemá..