1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

Znám to, přesně jak popisujete, jenže můj manžel milenky nadále má, dokonce si v batohu nosí prezervativy... Požádala jsem o rozvod, a jsem teď velmi šťastna jak nikdy před tím... Ale taky jsem probrečela večery a předváděla, že je všechno ok. Ted mam čistou hlavu a ať milenky řeší jeho problémy :-)

13
Před 10 měsíci

Myslím, že pokud chce člověk v takovém vztahu pokračovat i potom, musí odpustit a jednou provždy na to zapomenout. Jinak ho to sežere. Zažila jsem to a vím že to byla jediná rozumná cesta. Skutečná láska je láska bezpodmínečná. Pokud jsou tam podmínky, už je to spíše oboustranný obchod. Pokud někoho milujeme, milujeme ho i s jeho chybami. A ty děláme každý.

6
Před 10 měsíciUpraveno
Petra Plešingerová

Hmm, takže jste ochotná akceptovat milenky ve vaším vztahu???

5
Zobrazit další reakci
Před 10 měsíci

Až spolu budou 40 let, tak už ho žádná chtít nebude!

7
Před 10 měsíci

Chtel byt cestny po trech letech podvadeni...no to je fakt vtip.

2
Před 10 měsíci

Já bych ho zpět nevzala. Chceš jít tak jdi. Až tě milenka odkopne, žij si v podnájmu, sám si per, sám si vař....navštěvuj a starej se o děti a já se s tebou budu scházet jen když budu mít chuť, zavzpomínat, na výlety, divadla, dovolenou. Oddělené bydlení....a svobodu🤷😊CSS...uvázat si ho znovu na krk??? Ne

1
Před 10 měsíci

Ať se na mne pan psycholog nezlobí, ale ty jeho rady (nerady) mne už nějaký čas vždy nadzvednou ze židle.......:-(

2
Před 10 měsíci

Můžete být ráda, že vám to aspoň řekl. Každý takové štěstí nemá..

5
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt