Pokud už paní nechce děti, je lepší být každý zvlášť. Jedině tak si uchováte chuť na toho chlapa, na zážitky s ním, motýlky v břiše. Pokud by byli spolu, stejně by to sklouzlo do všednosti, kterou asi ani jeden z nich nechce.
Pro pana je příjemné to příjemné povyražení,ale jenom obšas.Paní ho ale miluje víc než on ji.Pro ni jsou dvě řešení.Buď se smíří s tím,že to bude pokračovat tak,jak je to teď,nebo o to přijde.Možná by bylo dobré vyzkoušet,udělat se trochu vzacnou a neskočit vždy když on pískne.On třeba zjistí,že mu schází,že o ni stojí.Když ne,tak je zbytečne na někoho tlačit.I když to zůstane jak to je,ona z toho bude mít vždy špatný pocit a bude se trapit.
Jo určitě. Tak strašně zaměstnaný, že nemá čas se vídat častěji, než jednou za 14 dní, byť na pár hodin. Prostě si čas udělat nechce, tak jednoduché to je. Život je o prioritách. Když chci, tak se na hlavu postavím, abych si to zařídila. Anebo opravdu nemůže, protože má další dvě ženy. Ty důležitější samozřejmě.
Kdyz Alena něco navrhla, nemohl. Volá vzdy jen on nebo mu může kdykoli zavolat i ona? A co když by potřebovala pomoc akutně, ať fyzickou, něco opravit nebo psychickou podporu, taky by nemohl? Pak od něj rychle pryč. Na co chlapa, který jí odmítne pomoc, když to zrovna potřebuje.
Jako vážně? To jako jen proto že má nějaký problém, že potřebuje akutně něco opravit, tak on musí skočit? Z článku jsem pochopila, že před tím byla nějakou dobu sama, takže by si měla umět poradit. Co si vy jako myslíte? Že když je třeba v práci, tak šéfovi řekne co? Promiňte, moje přítelkyně má problém, musím odejít? To asi ne, že? A nikde není napsáno, že mu nemůže volant, jen schůzky vymýšlí on, protože má hodně aktivit a když má volno, tak chce být sám. Pokud chce vytrvat, je to její rozhodnutí. Ale to co popisujete vy, mi zní, jako že jste závislá na chlapech a bez nich nejste schopna ničeho. Vždyť v práci taky nemůže zvedat každý hovor. Taková závislost spěje akorát ke konci vztahu
No jo ,nejtěžší v životě je mít vztah,ono každý člověk je různě formován a vysvětluje si ledasco po svém,ale jít do vztahu s očekáváním ,že ten druhý musí všechno,je blbost.Neposlouchá se to hezky,ale třeba hledat chybu u sebe,Základem má být oboustranná láska,a všichni asi víte co znamená to slovo..Je tu i varianta,být s někým ,kdo za Vás udělá všechno,a vy nemusíte vůbec nic.pak jej po čase můžete třeba vyměnit,kdy to nic bude dobře zaplaceno,,a zase nemusíte vůbec nic,a tak pořád dookola..
Utečte. Nechce vás. Jen si užívá hezké chvilky. Nedělá to z něj špatného člověka, ale nevidí vás jako tu pravou. Připraví vás jen o čas.
Nechce aby ho někdo vlastnil nebo rozhodoval o jeho čase. K tomu to směřuje.
Nechápu proč když je to fajn to chce posouvat někam. Není lepší brát pána jako kamaráda s výhodami? Žádné závazky, pohoda. Sama to tak řeším a nemůžu si stěžovat. Jediný problém nastane když takovou dohodu ten druhý poruší a začne si dělat nějaké nároky. V ten moment končím.
Tak to vás lituji. Kdo vám jako mladé ublížil? Bych se mohla ještě zeptat, kolik si za to účtujete? Já nechápu, že to ženský mají z extrému do extrému. Buď totální závislost nebo absolutní ignoranství.
A pak se divite, proc chlapi chteji mlade “nezkusene” zeny.. protoze si ssebou netahaji traumata a zatez jako pani z clanku.. ta je evidentne hodne postizena..
Pokud má zkušenost se ženami jako já, nedivím se jeho opatrnosti. Žena buď miluje, nebo nenávidí. Jak hodně miluje, tak hodně bude nenávidět. Vztah na dálku její budoucí nenávist oddaluje a zmírňuje bolest u muže z jejího odchodu.
Buď vztah funguje nebo ne. A učit se spolu žít ani jednoho z nás za těch 47 let ještě manželství nenapadlo. Vše přicházelo a pokračuje přirozeně.