Tak mi tak nějak přijde, že za ním děvče dolejzá jen proto, že mu nestihlo dát kopačky které by mu dala, kdyby dolejzal on za ní ...
To je teda hodně cynický, ale asi máte pravdu.😊
Paní řeší dilema, zda být šťastná když je s ním, a nebo být nešťastná sama. Pokud si neumí vybrat, tak nevím. Tlačít druhého do nepohody, jen proto, že chci ještě více?
O tom, že bude chtít pořád více by mohl vyprávět už Smolíček, jak to bylo s Jeskyňkama.
Nebude mít smysl? Člověk, se kterým se směju, který je na mě hodný a se kterým jsem denně v kontaktu jen proto, že fyzicky se vidět každý den nemůžeme, to není smysl ? A co by jako ten smysl byl ? Ten muž se přece vyjádřil jasně, že víc nechce. Nikam bych ho netlačila a užívala bych si právě toho, co je. On vztah spřátelených garsonek má něco do sebe.
Žena, která dává jasně najevo, jak moc jí na mužském záleží, je na cestě ke konci vztahu. Kdyby se chovala jako královna, která mu "možná dá příležitost", aby s ní občas mohl strávit aspoň jeden večer v týdnu, koukala by, jak by kolem ní kroužil.
No evidentně tak jako naprostá většina žen chce svého partnera vlastnit a plánovat mu volný čas,ale právě tohle každého normálního chlapa spolehlivě odradí.
Všechny jsou stejný : )))
Chtěla by mít šťastnější život? Toho chlapa, se kterým jí je dobře a všechno jí baví včetně sexu, chce přitáhnout, ujařmit, vlastnit, budovat hnízdečko a budoucnost a tím to spolehlivě zabít. A pak bude tedy šťastnější.
Mít rodinu je přirozený vývoj. Ale ani jeden by neměl mít touhu vlastnit a ovládat svého partnera ani děti.
ženské jsou od pradávna vyděračky, přilepí se na toho, kdo má moc a peníze a může být třeba starý a nehezký, manipulace a prospěchářství je u těchto bytostí základním povahovým rysem, jsou jen materiálně zaměřeny, pokud se ženy nezmění, celé lidstvo bude v obrovských problémech, včetně samotných žen.....
A co ten váš výblitek má společného s článkem? Tam nikde není řečeno, že by byl prachatý nebo tak něco. Která žena vás obrala, že si to ještě do teď nesete? A to co jste napsal, vy chlapi umíte také. Takže v tomhle směru bysme si neměli nic vyčítat.
Dobrý den.
Pokud člověk chce v tomhle věku trvalý (rozuměj mnohaletých vztah) tak u chlapa může s jistou měrou předpokladu úspěchu počítat až po cca 1-2 letech “chození s ním”.
V tomhle věku (a nejen v něm) jsou motýli v břiše jako o důkazu poznání, že on je ten “pravý” je jen důkazem toho, že paní zůstala ve svém vývoji trčet nejde mezi 12-20 lety.
Ten muž možná reaguje, ať už instinktivně nebo rozumově, správně.
Pokud paní na něj bude neustále tlačit, pak by si měl vážit svého času a poohlédnout se jinde.
Paní tak trochu probendila období svého života, kdy tzv. “měla dost času”. Teď by měla respektovat posun odpovídající věku svému ale i mužovu.
Toto je můj názor. Vztah založený primárně jen na vášni odpovídá tzv. oženit se z blbosti a nikoliv skutečná láska. Ta vyžaduje mnohem více.
Četl jste vůbec článek? Kde přesně je napsáno, že na něj tlačí? Že to nevzdala znamená, že na něj tlačí? Tak podle vaší hloupý dedukce jsem asi tlačila na všechny chlapy v mém životě. A nikde není psáno, že jí nechce. Jen se naučil být sám a je zvyklý být sám. Pokud je mu stejně jako jí okolo 40, tak tam ještě víc doporučuji vytrvat. Proto je známý fakta, že v tomto a starším věku je normální, že zlozvyky se špatně odnaučují, ale není to nemožné. Ano možná se spálí, neříkám, že to není možné. Ale proč by měla vzdát něco, u čeho ani nečekala, že se to ještě může stát? Kdyby tak jako vy smýšlel každý člověk, tak není rozvodovost každého třetího až pátého páru, ale každého páru. Snad s vaší manželkou (jestli nějakou máte) nebudete mít nikdy žádný starosti, zřejmě byste to hned vzdal.
Nevěra je o sobectví a slabé vůli , udržet to nejcennější v manželství - důvěru partnera i klidný život svých dětí. Ženy by si navíc měly uvědomit , že milenci obvykle mosty pálit nehodlají.🫣
Žena chce vztah na plné pecky? Zapomeň, v tomhle věku už lidé vědí, že u svatby slibovaná věrnost až do smrti je mýtus a lež.
Možná se to vyvine, možná ne. Chtít 100 % štěstí bylo, je a bude vždy trestuhodná neskromnost.
Baví mě tyhle iluze moderních žen... Já si zasloužím, já jsem stůl, já mám větší hodnotu, atd... 😄 a v 45 pak čumí, že nemají ani dítě, ani chlapa...
Přesně. Chtějí všechno, a současná propaganda, od feministek po supermarkety jim to tluče do hlavy: vy máte cenu, vy si zasloužíte... Co kdyby se radši starala, co nabízí sama? A že chlap má možná důvod, že si ji nechce pustit k tělu příliš.