1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 9 měsíci

Na něco podobného se už žádný režim nezmůže, něco tak velkolepého už nedá nikdo dohromady.

47
Před 9 měsíci
Michal Sváček

Spartakiada,tak to byla krása také jsem ji jako dítě školou povinné cvičila a ráda na to vzpomínám,ale to se už nikdy nevrátí a to je velká chyba.

37
Před 9 měsíci

Fakt jo? Dvakrát jsem cvičila na spartakiádě, jednou v Praze a bylo to skvělé. Už nikdy jsem nic podobného nezažila.

45
Před 9 měsíci

Také tehdy naše republika vzkvétala, nyní odkvetla

63
Před 9 měsíci
Zdena Kotyzová

Jak vzkvétala, když byly miliony lidí okradeny o své majetky při znárodnění (1948) a i o peníze při měnové reformě (1953) a neměli jsme žádné svobody?

17
Před 9 měsíci

Cvičila jsem v roce 1955 i 1960, bylo to senzační, strašně rádi.jsme cvičili, nikdo nás nenutil

naopak zájem byl větší než možnosti

Průvod byl taky skvělý, .dodnes vzpomínám jak jsme pochodovali po Václaváku, jablko by nepropadlo. Byla to radost z pohybu a ze života.

2
Před 9 měsíci

Tak jsem zjistil, že se tu musí pozitivně hýkat v rytmu merita článku. Jiný názor je nepřípustný....

9
Před 9 měsíci
Jaroslav Novák

Pane Nováku. zapomněl jste se v době kdy jste byl na vrcholu jako řádný člen KSČ či dokonce StB. Dneska, klidně můžete říct cokoliv na Sokolské slety. Můžete říct i svůj názor, jak jste nám to předvedl a světe div se nikdo vás za to nezavře. Tak to bylo za vaší bolševické éry.

Před 9 měsíci

Zučastnil jsem se jako cvičenec v.r.1955 a 1965 a mohu říct,že stále vzpomínám a vubec mně nezajímají řeči,že to bylo za komoušu.Zdraví Mirek

6
Před 9 měsíci
Mirek Sosno

Spartakiáda byl běs. Vždy (tedy 3x) mi dalo velké úsilí se jí vyhnout. Naštěstí se vždy povedlo. Mohl jsem dokonce vypadnout na čundr, když část republiky byla povinně nahnána do Prahy. To byl v lesích klídek. Opravdu nevím, proč bych měl bolševickým mocipánům předvádět své cviky. Opravdu nevím, proč měly těm samým mocipánům předvádět své těla mladé holky. Kromě propagandy jim šlo i to tohle.

Před 9 měsíci

Spartakiádu jsem vždycky řešil jako sport pro rozhýbání těch, co nesportujou a to bylo dobře - proč se tam cpe politika to nevím, samozřejmě že propagace fungovala

4
Před 9 měsíci

Dnes naše země také "vzkvétá", akorát že ty květy jsou zeschlé a povadlé a jsou cítit, jako by čichnul ke konečníku !

1
Před 9 měsíci
Rudolf Kozák

No o proti dobách bolševika jsme na tom skutečně lépe. Hlavně máme SVOBODU. Takže na sokolský slet jdou lidé dobrovolně.

Před 9 měsíci

Současný Sokolský slet bude naopak oslavou vzkvétajícího, demogratického kapitalizmu.

2
Před 9 měsíci
Ladislav Stančík

Určitě lepší než diktatura proletariátu.

Před 9 měsíci

Proč těm komunistům Sokolové postavili na Strahově tak veliký stadion?

7
Před 9 měsíciUpraveno
Mojmir Hajek

Protože strahovský stadion byl otevřen v roce 1926, víc než 20 let před komunistickým převratem.

Odkaz

cs.wikipedia.org
Velký strahovský stadion – Wikipedie
1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt