1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíciUpraveno

Čo bolo, to bolo. Berte to jako promlčené, pokud je váš vztah hezký a v pořádku. Důležité je TEĎ. 20 let, to je dost dlouhá doba, abyste mohla vyhodnotit, proč jste spolu. A příště mu nelezte do jeho věcí - že vám omylem přišel mail, který nepatřil vám, to můžete vyprávět holubům na střeše 🙂

8
Před 10 měsíci
Hana Stojanová

a byl ten mejl skutečně vašemu muži? vám určený nebyl, to je jjisté, ale

Víte co mi kolikrát přijde za "román", který ale není pro mne?

Stačí minichybička v e-mailové adrese - tečka nanvíc nebo naopak zase chybí - a je "vymalováno", pokud navíc máte stejné křestní jméno a příjmení bez diakritiky se taky naprosto shoduje...

Takže žádné z nudy hrabání se v dávné minulosti a ničení života sobě i všem okolo

1
Před 10 měsíci

Proboha ať se v tom nehrabe! Bylo to opravdu dávno. A mannžel přišel na to, že jediná ta pravá je právě jeho manželka.

Tady mi to přijde téměř nastejnoé, jak by vyčítala vztahy, které měl před ní.

Jo, nedělá se to. nebylo to fér, ale je to za nima.

Přece těch šťastných dvacet let nezahodí kvůli nějakému mejlu, který ani nebyl pro ni. Navíc pro jejího mže je to dávno pasé.

1
Před 10 měsíci

Na začátku vztahu? Kdybych to viděla stejně, tak by před lety můj vlastní vztah ani nezačal. Jinými slovy, ulovil si mě děvkař. Ale postupem času se přizpůsobil sám od sebe našemu společnýmu životu a ani po víc než patnácti letech nemám pocit, že by byl nespokojený a nebo se mnou nebyl rád. A na minulosti záleží mnohem míň než přítomnosti, ta dělá budoucnost. A taky ji to může naučit se v budoucnu neptat na otázky na které vlastně nechce znát odpověď. To je moc dobrý základ vztahu a klidu v rodině.

4
Před 9 měsíci

Kamarád je neskutečný hlupák, že něco takového píše do mailu. A manžel je hlupák ještě větší, a očividně nezná Plzákovo "zatloukat,zatloukat,zatloukat". No co už. Teď si užije trochu dusna, vztah to určitě naruší i důvěru jeho ženy. A to bez ohledu,že to bylo dávno. Čas to ale spraví,20 let je opravdu dlouhá doba. To už je vlastně promlčeno.

Před 10 měsíci

Kdo se moc ptá, moc se dozví.

1
Před 10 měsíci
Jiri Bednář

Ona se neptala.

2
Před 10 měsíci

no nevím...............řešit něco co bylo před dvaceti lety..........jestli on ten dotyčný moc nezávidí to je pak hlavní problém

5
Před 10 měsíci
Jana Kocourková

To je jako řešit nyní, proč někdo dostal v první třídě do notýsku "bubáka".

Před 10 měsíci

Tvrdil, že je milionář?

2
Před 10 měsíci

Na začátku vztahu je to běžné.

3
Před 10 měsíci

slepičí svět...

6
Před 10 měsíci
Pavel Cigler

Do kterého strkáte nos, aniž by vás do něj někdo zval.

3
Před 10 měsíci

I vražda je po dvaceti letech promlčená.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt