Film je perfektní od začátku do konce včetně lokací a výběru hudby. Adam Driver k sežrání a Lady Gaga dokonalá hamižná dračice. Všechny hlavní postavy výborně obsazeny .
Osudy členů rodiny Gucci jsou smutné a i když pyšná Patrizia Reggiani byla tolik let ve vězení a spoluzavinila smrt manžela i rozpad rodinné firmy, v dokumentu s ní je pořád samolibá a chlubivá, jako by to s ní nehnulo.
Film jsem viděla a hodnotím ho kladně. Vlastně jsem o klanu Gucci nevěděla zhola nic.Ta tragická story a hlavně její aktéři, členové rodiny, mi všichni připadali trochu mimoni, takové opravdu zvláštní charaktery. Jako námět na film je to dobré, ale žít v jejich blízkosti bych opravdu nechtěla. Právě herecké obsazení mě nalákalo do kina, protože Adam Driver a Lady Gaga, to nemůže dopadnout špatně. Lady Gaga zraje jako víno. Řekla bych, že jako herečka je stále na vzestupu, překvapuje s každou novou rolí. Svou kariéru nasměrovala správným směrem, jen zpěvačkou být nemusí. Když se vrátím k té Patrizii a její přiznané rentě soudem, to by mě zajímalo, jestli se soud stejně štědře postaral i o jejich dvě dcery. Ve filmu je zmíněná jen jedna, což mě překvapilo. Asi ta druhá nedala souhlas a nechtěla se zviditelňovat, asi se za svou hroznou matku stydí. Nedivila bych se.
Film Klan Gucci je výborně zpracovaný.
Lady Gaga tam hraje skvěle.
Nechat zabít manžela je už přes čáru.
Ona ho nechá zabít a soud jí po něm přiklepne roční rentu...to je trochu paradox..
Jo, to v anglosaském právu nemůže vrah po své oběti dědit. V Itálii to mají jinak.