1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

Film je perfektní od začátku do konce včetně lokací a výběru hudby. Adam Driver k sežrání a Lady Gaga dokonalá hamižná dračice. Všechny hlavní postavy výborně obsazeny .

Osudy členů rodiny Gucci jsou smutné a i když pyšná Patrizia Reggiani byla tolik let ve vězení a spoluzavinila smrt manžela i rozpad rodinné firmy, v dokumentu s ní je pořád samolibá a chlubivá, jako by to s ní nehnulo.

1
Před 10 měsíci

Film jsem viděla a hodnotím ho kladně. Vlastně jsem o klanu Gucci nevěděla zhola nic.Ta tragická story a hlavně její aktéři, členové rodiny, mi všichni připadali trochu mimoni, takové opravdu zvláštní charaktery. Jako námět na film je to dobré, ale žít v jejich blízkosti bych opravdu nechtěla. Právě herecké obsazení mě nalákalo do kina, protože Adam Driver a Lady Gaga, to nemůže dopadnout špatně. Lady Gaga zraje jako víno. Řekla bych, že jako herečka je stále na vzestupu, překvapuje s každou novou rolí. Svou kariéru nasměrovala správným směrem, jen zpěvačkou být nemusí. Když se vrátím k té Patrizii a její přiznané rentě soudem, to by mě zajímalo, jestli se soud stejně štědře postaral i o jejich dvě dcery. Ve filmu je zmíněná jen jedna, což mě překvapilo. Asi ta druhá nedala souhlas a nechtěla se zviditelňovat, asi se za svou hroznou matku stydí. Nedivila bych se.

3
Před 10 měsíci

Film Klan Gucci je výborně zpracovaný.

Lady Gaga tam hraje skvěle.

Nechat zabít manžela je už přes čáru.

7
Před 10 měsíci

Ona ho nechá zabít a soud jí po něm přiklepne roční rentu...to je trochu paradox..

6
Před 10 měsíci
Šárka Závodská

Jo, to v anglosaském právu nemůže vrah po své oběti dědit. V Itálii to mají jinak.

1
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt