1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 9 měsíci

Mně tedy Tereza rozhodně nechyběla, takže se může klidně vrátit za manželem a může sebou vzít i Ivušku Klímovou. Ta mi neskutečně leze na nervy.

6
Před 9 měsíci
Ivana Peterková

Mluvíte mi z duše - ufňukaná Iva...🙁

A také intonace některých hereček včetně Vondráčkové - to je také občas k neposlouchání 🙂)

4
Před 9 měsíciUpraveno

Taky souhlasím, že tam role Terezy nikomu nechyběla, asi Patricii potřebují někam upíchnout. Ona hraje všechno stejně, není to kvalitní herečka, ale takových je v Ulici více. Přesto, dejme jí šanci, třeba se tam začne zase dít něco nového.Naopak bych tam ráda viděla RADIMA FIALU, ten by kartami uměl zamíchat a je to dobrý a charismatický herec.

7
Před 9 měsíci

Já tam Pagáčovou nechci,cpe se všude

13
Před 9 měsíciUpraveno

Celkově je to seriál k …… kdo píše scénář ? Dialogy mezi herci je to něco strašného , žádný děj , řeší se tam nesmysly , s chlapečkem Lexíkem se jedná jak s dementem , už to ukončete . Nemá to ani hlavu ani patu . Stačilo mi vidět pár ukázek před zprávami

1
Před 9 měsíci

Zase Pagáčová 🤦‍♀️. Dejte s ní už pokoj.

13
Před 9 měsíci
Eva Dlouhá

Po rozvodu asi každá kačka dobrá...a že jich za ten seriál asi není málo...🙂

Nezávidím, jen konstatuji a hlavně kvůli některým starším herečkám (nechci jmenovat), které si chtěly jít postěžovat až do Moskvy, jak se v naší republice mají špatně 🙂🙂🙂

2
Před 9 měsíci

Divačky,to je paráda jak to všechno prožíváte,to my na ČT 2 a ART jsme ochuzeni

2
Před 9 měsíci

Ta už tedy neví, kam by se nacpala. Když se rozchází s producentem, tak musí zpět do Ulice. Ale Patricie Pagáčové je všude až moc.

21
Před 9 měsíci

Tam kde Pagacovou nechtějí, tak z nouze ji vzali zpátky do Ulice. Vůbec tam nechyběla. Měla by znát své hodnoty.

2
Před 9 měsíci

Proč je zpátky Tereza? Když jednou odešla, tak už jí tam necpěte...

12
Před 9 měsíci
Mirka Petrová

odešlo více herců a zase se vrátili, tak proč ne Tereza. Vrátila se Gábina, na nějaký čas Digi, vrátil se Matěj, Adriana apod. Já mám naopak tyto návraty ráda.

4
Před 9 měsíci

Tvůrcům prosím ušetříte nás nesmyslů a ukončete to stejně si nikdo nic nepamatuje

8
Před 9 měsíci
Pavel Krása

za vaši krátkou paměť tvůrci nemůžou a byli by blázni, kdyby ukončovali pořad, který má slušnou sledovanost. Když se Vám Ulice nelíbí, nedívejte se, to je přece jednoduché.

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt