Fascinujici kolika zenam v diskusi to prijde ok.. a jeste by nic nerekly… zjevne byt moralne ohebna je neco s cim se zeny rodi..
..hm, zato vy chlapci jste jeden každý poklad 😂😂😂 život je plný záludností a toto je jedna z nich, víte...
Já si myslím, že paní Kamila by neměla manželovi nic říkat. Čemu to pomůže? Jsou šťastná rodina, sama uvádí, že manžel se v synovi vidí a syn jistě tátu miluje. Ano, tátu. Rodičem není ten, kdo dítě zplodil, ale ten, kdo ho vychoval. Ideální samozřejmě je, když je to jedna osoba.Takhle je to vlastně jpodobné jako v případě adopce.Nevím, kolik je teď synovi let, ale pokud to manželovi neřekla hned na začátku, teď by bylo škoda komplikovat oběma život a případně rozbíjet fungující rodinu. Pana Martina samozřejmě neznám, ale možná by jí řekl, že to vědět nechtěl.
Měla to říct hned na začátku, být fér a dát chlapovi možnost z toho vztahu vycouvat.
Teď už jsou všechna řešení špatně, kluk má s tátou vztah a pravda jim ublíží oběma. Ale vůči chlapovi je strašně nefér, že si myslí, že má vlastní dítě a přitom nemá...
Kluk tátu zřejmě nezná. hezký vztah má s manželem matky.
I když si myslím, že jsem dost empatická, tady se vůbec nedokážu vžít do pocitů muže, který by po letech zjistil, že jeho milované dítě není jeho. Chce se mi napsat, že přece tímhle zjištěním by moje láska k dítěti nikam nezmizela, ale jsou to jen mé pocity a dohady. To spíš muži si s tím budou vědět rady.
Nechat to už jak to je,manžel by přišel o ženu i syna,jedině se vyzpovídat v kostele ,přijmout rozhřešení a nerozbít rodinu,M.
To nema s kostelem nic spolecneho tam vam nikdo nepomuze.Vyzpovidat se muzete i doma v duchu.
Uvažuje jako sobec. Aby si zmírnila své výčitky svědomí, zničí dalším dvěma lidem život
Možná nezničí, ale proč riskovat.
Já bych nic neříkala a nechala to tak jak to je ikdyž to není správné.Otcem pro dítě jen ten,který ho vychovává a ne ten,který ho zplodil. Zbytečně ubližovat jak manželovi,tak synovi, kteří za to ani jeden nemohou. No a vy si ten váš hřích ponesete do konce života, což také není jednoduché.
Možná je to smyšlený příběh, ale znám jeden takový podobný, méně emotivní a výsledek? Není dobré aby pravda vyšla najevo. Zničí to rodinu. Ne každý muž má tolik moudrosti aby tohle ustál. Záleží hodně na okolnostech.
Pravda nemusí vyjít najevo celý život, ale stačí nějaký zdravotní průšvih, nutnost transfúze krve a testy zjistí pravdu.
V zadnem pripade to nerikat,otec syna miluje a to by mu hodne ublizilo,otec je ten,kdo dite vychovava,ne ten,kdo ho jen zplodi
Tak jestli není úplně blbá a ť je potichua je ráda že je ráda. Pozdní lítost v tomto případě nikomu nepomůže.