1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

A na fotografii je Dvorský nebo Dvorská?

25
Před 10 měsíci
Milan Halamka

To by mě také zajímalo!

2
Před 10 měsíci

Kdo je to strašidlo. No, nemyslím si, že jakékoli sektě může propadnout kdokoli. Tak to nefunguje.

26
Před 10 měsíci

domácí výuka dětí by měla být zakázaná a děti z podobných rodin by měly být pod drobnohledem sociálky, eventuelně v pěstounských rodinách.

58
Před 10 měsíci
Franta Salač

Nejdůležitější pro děti bude znát historii x let nazpátek🤣 (pokud budou potřebovat, najdou na google)😉. Gramatika, schopnost najít si co potřebuji atd. odporuje statusu ,,ovce". Pro život je samozřejmě nejdůležitější kdy žil Přemysl Otakar1. Pokud má někdo historii jako ,,práci" obdivuji 😉. Bohužel jsem ,,jednoduchá"🤣, praktická žena. Vědět si rady v reálném životě je pro dítě více přínosné než znalost panovníků x století nazpátek😉

29
Před 10 měsíci

Kdo se nechá poblouznit,není po psychické stránce v pořádku

59
Před 10 měsíci
Martin Klokanek

To asi neni no, sektari zneuzivaji predevsim lidi, kteri nejsou v poradku. To neznamena, ze by jim meli vysat konta a psychicky je rozlozit jeste vic.

15
Před 10 měsíci

Je neuveriteľné, že ľudia, ktorí obrali iných o majetok v mene pochybnej viery, ale v skutočnosti pre svoj vlastný prospech, môžu žiť beztrestne v hlavnom meste bez akéhokoľvek trestu, pričom svoje obete uvrhli do biedy a nešťastia. Žijú v luxuse, zatiaľ čo svojich „veriacich“ nútili žiť o hlade a biede. Možno len dúfať, že „karma je zdarma“ a obaja rodičia zožnú od svojich potomkov to, čo zasiali – že ich zavrhnú, tak ako oni zavrhli svoju matku. Zaslúžia si to.

15
Před 10 měsíci
Ľudmila Krúpová

Možná nevěřte všemu co píšou ve Světě ženy. 🙂

2
Zobrazit další reakci
Před 10 měsíci

Spousta lidí se dnes živí všelijak (máme přece demokracii,tak proč

se živit prací : ( ).Ale dost by mě zajímalo,jaké vlastně vychovali děti,

co ty teď dělají.A proč se o ně vůbec nezajímají šťouralové novináři?...

Myslím tedy o vůdce sekty.

18
Před 10 měsíci
Květa Krátká

Toto jen opsal slabý šťoural, páč tyto informace tu koluji už několik let, takže jen opisovač, současnost je jinde a do toho se, jak vidno dnešním šťouralům nechce, protože co nenajdou na netu, jako by nebylo

16
Před 10 měsíci

S rodinou za žádnou vysokou zdí nežije. Žije s jinou ženou v obci u Prahy a úplně normálně pracuje a podniká. To jste si vycucala ze starých (hooodně starých) článků a stvořila jste paskvil.

24
Před 10 měsíci
Monika Schelzigová

A kde je teda mladá Dvorská?

2
Před 10 měsíci

Poslední odstavec je nepravdivý, vnučka Julie za babičkou přijela, opět mnoho čtenářů ví víc než autorka článku, to je smutné. Odkaz na rok 2009:

Odkaz

Odkaz na rok 2011: Odkaz

www.super.cz
To je podoba! Vnučka Mileny Dvorské jako by mrtvé babičce z oka vypadla - Super.cz
Prvorozená vnučka herečky Mileny Dvorské (†71) Julie svou babičku nezapře. Dívka, jež se dlouhá léta se svou rodinou ukrývala v zahraničí, aby nemusela do školy a mohla se vzdělávat doma, známé...
11
Před 10 měsíci

Je mi líto skvělé herečky paní Mileny Dvorské Víte, chtěl bych vědět jak se nechá

člověk který už má nějaké životní zkušenosti, takhle nesmyslně zblbnout, možná

v těch prvních chvílích, kdy je všechno nové, ale potom už určitě ne, je to pouze

můj názor!

2
Před 10 měsíci

Smutný příběh krásné Marušky. Dcera Lucie je tuším s bulharským hercem, po kráse své matky ani památky

19
Před 10 měsíci
Iva Křistková

Je mi líto všech dětí, jejichž vzhled porovnávají lidé s krásnými rodiči. Paní Milena byla velmi krásná žena. Její dcera byla také hezká žena, jak matka DEVÍTI DĚTÍ, vypadá dnes nevím. Vím ale, že způsob života nebyl pěkný ani jedné z nich.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt