1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 9 měsíci

Tak to se na mě nezlobte, ale tohle můj zažívací trakt ani chuťové buňky po ránu fakt nedají. A vstávám převážně po 13 hodině 🤦.

1
Před 9 měsíci

Bude mi za chvíli 70 a divím se, jak jsem přežila padesátku bez těchto informací. Představa, že si dělám ráno "proteinový kokteil", je poněkud úsměvná. Pokud ženy tuhle péči o sebe vydrží, určitě se dožijí vysokého věku.

16
Před 9 měsíci

Podle čínské medicíny má být snídaně teplá. Takže první den ovesná kaše se semínky a kokosovým mlékem zalitá teplým čajem a druhý den pohanková kaše s trochou medu a také sušeným kokosovým mlékem a skořicí. To vejce bych si nechala až na odpoledne. Ráno rozhodně žádný studený jogurt ani ovoce. Kdo chce, může snídat polévku, ale ne instantní.

4
Před 9 měsíci
Sandra Skalicka

Já si o víkendech dělám slané kaše - někdy s ovesnými vločkami, jindy s uvařenou obilninou , co mi zůstala v lednici z předchozího dne - rýže, quinoa, ječné krupky, bulgur, takže je pokaždé kaše jiná. Někdy si k ní dám i to vejce - buď vařené, nebo volské oko. Vyhovuje mi teplá snídaně a o víkendech mám na tu přípravu čas.

2
Před 9 měsíci

Naprostý zavádějící nesmysl vyprodukovaný moderním způsobem života.

Ovesné vločky jsou to nejzdravější co může člověk jíst a na snídani tím tuplem.

Kecy že snídaně má být nabitá bílkovinani je prostě blbost která vznikla hlavně u kulturistů ale to je úplně o něčem jiném tito blázni se honí za přírustky svalové hmoty a to ještě prokládají stenolonem který jim ničí játra.Jezte to co je přirozené a neupravované potravinářským průmyslem a hlavně sleduje trávení a jeho průběh.Vždycky si vzpomeňte na gorily žerou jen rostlinou stravu a jaký valibuk je na ní gorilí samec.

5
Před 9 měsíci

Každý den jiné informace.

6
Před 9 měsíci
Iva Jechová

A přitom je to prosté. Stačí se držet moudrostí předků - jez do polosyta, pij do polopita a budeš živ dlouhá léta.

Jenomže dnešní lidé z přemíry informací nedovedou poznat to polosyto a polopito! 🙂

9
Před 9 měsíci

Může být namísto cottage nízkotučný skyr?

Před 9 měsíci
Alena Majcherová

ne, řeklo se cottage :-)

4
Zobrazit další 2 reakce
Před 9 měsíci

Tak už ani ovesné vločky

2
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt