Z každého domácího mazlíčka jsme z počátku nadšeni. Až do chvíle, kdy zjistíme, že potřebuje nažrat, vypouští střevní plyny, na povely nereaguje, v lepším případě neochotně a uvědomíme si, že nas tenhle živočich už jen obtěžuje, a že než TOHLE, by byl lepší gipsový trpaslík. No a když chlap zjistí, že panička shání kontakt na útulek, tak při představě kotce s cedulkou "Chete mě" raději vezme kramle.
A funguje to i naopak 🤣
Mně se za těch 47 let společného života osvědčilo být pořád sama sebou. Vždyť také proto si mne vzal. A ten můj je také pořád sám sebou.
Tak to máte velké štěstí.Mě muži opouští právě v momentě,kdy se uvolním, začnu jim důvěřovat a začnu být sama sebou. :-/
A co takhle článek Co ženám vadí na mužích, co dělají špatně, že je opouštíme?
To že žena opustí muže je jedno, jsou vás celá stáda : ))))
Takový slogan měla už kdysi Škoda auto: "vyměňte starou za novou!"
Dovolím si nesouhlasit už s první částí první věty "Vztahy jsou složité a vyžadují úsilí". Pokud se k sobě lidé hodí, tak vztah funguje přirozeně, tak není složitý a nevyžaduje žádné významné úsilí. Složité vztahy co vyžadují úsilí jsou vztahy lidí co se k sobě přirozeně nehodí, a snaží se to předělat.
Většina žen očekavá nemožné, nebo případně to, co se chce málo komu, samy ovšem mnoho nenabízí. V určitém věku, žena zjistí, že už o ni není takový zájem jako v mládí ...
A nebo prostě zjistí ona, že už nemá zájem žít podle někoho jiného .
A tak je tomu naopak 😉 ženy opouštějí muže . Kdo by chtěl na krku další dítě? Já určitě ne!
Statisticky máte pravdu. I tak se, ale dá článek brát jako návod na udržení může se kterým chcete zůstat. Další kapitola jsou ta nereálná očekávání, to je naopak statisticky hlavní problém většiny žen.
Tohle vůbec není o muži vs ženy. To je o tom, že když chcete vztah co vydrží, musíte nejdřív pracovat na sobě.
Pracovat na sobě znamení co? Změnit sebe do nějaké obecně očekávané podoby?
A není lepší si najít protějšek, s kterým se k sobě hodíme, a který bude s námi spokojený tak jak jsme, včetně chyb?
Nikdy mě žádný kluk ani muž neopustil. Já opouštěla je. Ba, dva opustili ženy, ne kvůli mně, ale aby byli se mnou.
Nezoufejte, jednou potkáte toho, který vám ukáže opak.😀
Fajn, jak se mají chovat ženy, na to návod je, tak teď ještě návod, jak se mají chovat muži. 😂😂😂😂
Každý má respektovat druhého, být sám sebou a pokud možno si udržovat své zájmy. Jednoduchý a desítky let prověřený styl života.