1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 9 měsíci

Z každého domácího mazlíčka jsme z počátku nadšeni. Až do chvíle, kdy zjistíme, že potřebuje nažrat, vypouští střevní plyny, na povely nereaguje, v lepším případě neochotně a uvědomíme si, že nas tenhle živočich už jen obtěžuje, a že než TOHLE, by byl lepší gipsový trpaslík. No a když chlap zjistí, že panička shání kontakt na útulek, tak při představě kotce s cedulkou "Chete mě" raději vezme kramle.

5
Před 9 měsíci
Lubomír Šimůnek

A funguje to i naopak 🤣

1
Zobrazit další 2 reakce
Před 9 měsíciUpraveno

Mně se za těch 47 let společného života osvědčilo být pořád sama sebou. Vždyť také proto si mne vzal. A ten můj je také pořád sám sebou.

2
Před 9 měsíci
Marie Váňová

Tak to máte velké štěstí.Mě muži opouští právě v momentě,kdy se uvolním, začnu jim důvěřovat a začnu být sama sebou. :-/

4
Zobrazit další 2 reakce
Před 9 měsíci

A co takhle článek Co ženám vadí na mužích, co dělají špatně, že je opouštíme?

2
Před 9 měsíci
Zdenka Šopíková

To že žena opustí muže je jedno, jsou vás celá stáda : ))))

1
Před 9 měsíci

Takový slogan měla už kdysi Škoda auto: "vyměňte starou za novou!"

1
Před 9 měsíci

Dovolím si nesouhlasit už s první částí první věty "Vztahy jsou složité a vyžadují úsilí". Pokud se k sobě lidé hodí, tak vztah funguje přirozeně, tak není složitý a nevyžaduje žádné významné úsilí. Složité vztahy co vyžadují úsilí jsou vztahy lidí co se k sobě přirozeně nehodí, a snaží se to předělat.

2
Před 9 měsíci

Většina žen očekavá nemožné, nebo případně to, co se chce málo komu, samy ovšem mnoho nenabízí. V určitém věku, žena zjistí, že už o ni není takový zájem jako v mládí ...

4
Před 9 měsíci
Petr Moravec

A nebo prostě zjistí ona, že už nemá zájem žít podle někoho jiného .

3
Před 9 měsíciUpraveno

A tak je tomu naopak 😉 ženy opouštějí muže . Kdo by chtěl na krku další dítě? Já určitě ne!

8
Před 9 měsíci
Martina Spurná

Statisticky máte pravdu. I tak se, ale dá článek brát jako návod na udržení může se kterým chcete zůstat. Další kapitola jsou ta nereálná očekávání, to je naopak statisticky hlavní problém většiny žen.

5
Před 9 měsíci

Tohle vůbec není o muži vs ženy. To je o tom, že když chcete vztah co vydrží, musíte nejdřív pracovat na sobě.

2
Před 9 měsíci
Denis Makolli

Pracovat na sobě znamení co? Změnit sebe do nějaké obecně očekávané podoby?

A není lepší si najít protějšek, s kterým se k sobě hodíme, a který bude s námi spokojený tak jak jsme, včetně chyb?

2
Zobrazit další reakci
Před 9 měsíci

Nikdy mě žádný kluk ani muž neopustil. Já opouštěla je. Ba, dva opustili ženy, ne kvůli mně, ale aby byli se mnou.

Před 9 měsíci
Erika Štorková

Nezoufejte, jednou potkáte toho, který vám ukáže opak.😀

Zobrazit další reakci
Před 9 měsíci

Fajn, jak se mají chovat ženy, na to návod je, tak teď ještě návod, jak se mají chovat muži. 😂😂😂😂

7
Před 9 měsíci
Yvetta Rajchertová

Každý má respektovat druhého, být sám sebou a pokud možno si udržovat své zájmy. Jednoduchý a desítky let prověřený styl života.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt