Hloupý kvíz a hloupé zavádějící otázky i takzvané "správné" odpovědi. Je to až výsměch těm, kdož se na tenhle "kvíz" nechají nachytat.
Otázka řek je položena chaoticky. Nejdelší je Vltava, ale největší - měřeno prutokem je Labe. Udělejte si v tom pořádek, a pokud nevíte tyto základní fakta, nedělejte kvízy. Pravděpodobně máte penzisty za tupce.
Přéésněě - Vltava je nejdelší, Labe největší.
Naprostý nesmysl. Spoustu lidí vůbec např. nezajímají herci a nic to o nich nevypovídá (tedy s výjimkou toho nezájmu).
U těch zpěvaček jsem fakt nevěděl, tak jsem tipnul Karla Gotta, ale ta to nebyla 🙁
Pěkná hovadina, kvíz pro seniory? Celý život řeším technické problémy o kterých autorka ví úplný prd. Když někdo učí na ČVUT FEL pamatuje si profesní náležitosti. Nevím proč si mám pamatovat spisovatele, novodobé zpěvačky, hokejisty atd. Tyto vědomosti nijak neosvědčují moje kongitivní funkce ani vaši " mentální pružnost ". Tímto testem autorka ukazuje, jak omezené jsou její vědomosti a co vyhledala ve Wikipedii.
Ještě tu Austenovou beru, ale novodobé herce, zpěváky a podobné nesleduju, tudíž podle testu jsem blbá...
Srdečne zdravím všetkých odvážnych seniorov . Na otázky z literatury a z kultury som bol úplne mimo . Skôr by sa hodil test označovaný ako Mini Mental status -
Ak dosiahnete viac ako 24 bodov môžete si gratulovať ...
další kvíz, jehož autorem je nějaké 23leté vemeno - k hlasům předešlých diskutujících připojuji sdělení, že hokejová extraliga se v naší republice hraje až od r. 1993 a Kometa Brno má z ní pouze 2 tituly (a to nechávám stranou fakt, že Kometa i jako Třinec jsou kluby moravské)
Otázka na největší českou řeku je nejednoznačná, má největší průtok, nebo je nejdelší. A otázky na fotbal, hokej a na zpěváky jsou pro lidi, kteří se o to nezajímají unfair.
S takovými testy se jděte vycpat.
Mně zase nic neříkají otázky z filmů a ze sportu. Každý máme jiné zájmy.
No že bych bezpodmínečně musela vidět Jurský park......
Zpěvačky jsem nedala, jejich znalost mi končí někde u Pilarové a Simonové. A Vltava není největší, ale nejdelší - to je chyba v otázce.