1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 9 měsíci

Hloupý kvíz a hloupé zavádějící otázky i takzvané "správné" odpovědi. Je to až výsměch těm, kdož se na tenhle "kvíz" nechají nachytat.

24
Před 9 měsíci

Otázka řek je položena chaoticky. Nejdelší je Vltava, ale největší - měřeno prutokem je Labe. Udělejte si v tom pořádek, a pokud nevíte tyto základní fakta, nedělejte kvízy. Pravděpodobně máte penzisty za tupce.

79
Před 9 měsíci
Pavel Wanner

Přéésněě - Vltava je nejdelší, Labe největší.

4
Před 9 měsíci

Naprostý nesmysl. Spoustu lidí vůbec např. nezajímají herci a nic to o nich nevypovídá (tedy s výjimkou toho nezájmu).

22
Před 7 měsíci

U těch zpěvaček jsem fakt nevěděl, tak jsem tipnul Karla Gotta, ale ta to nebyla 🙁

Před 9 měsíciUpraveno

Pěkná hovadina, kvíz pro seniory? Celý život řeším technické problémy o kterých autorka ví úplný prd. Když někdo učí na ČVUT FEL pamatuje si profesní náležitosti. Nevím proč si mám pamatovat spisovatele, novodobé zpěvačky, hokejisty atd. Tyto vědomosti nijak neosvědčují moje kongitivní funkce ani vaši " mentální pružnost ". Tímto testem autorka ukazuje, jak omezené jsou její vědomosti a co vyhledala ve Wikipedii.

42
Před 9 měsíci
Oldřich Bernhardt

Ještě tu Austenovou beru, ale novodobé herce, zpěváky a podobné nesleduju, tudíž podle testu jsem blbá...

3
Před 9 měsíci

Srdečne zdravím všetkých odvážnych seniorov . Na otázky z literatury a z kultury som bol úplne mimo . Skôr by sa hodil test označovaný ako Mini Mental status -

Ak dosiahnete viac ako 24 bodov môžete si gratulovať ...

6
Před 9 měsíci

další kvíz, jehož autorem je nějaké 23leté vemeno - k hlasům předešlých diskutujících připojuji sdělení, že hokejová extraliga se v naší republice hraje až od r. 1993 a Kometa Brno má z ní pouze 2 tituly (a to nechávám stranou fakt, že Kometa i jako Třinec jsou kluby moravské)

9
Před 9 měsíci

Otázka na největší českou řeku je nejednoznačná, má největší průtok, nebo je nejdelší. A otázky na fotbal, hokej a na zpěváky jsou pro lidi, kteří se o to nezajímají unfair.

35
Před 9 měsíci
Jiří Pechar

S takovými testy se jděte vycpat.

38
Před 9 měsíci

Mně zase nic neříkají otázky z filmů a ze sportu. Každý máme jiné zájmy.

23
Před 9 měsíci
Magdalena Popelarova

No že bych bezpodmínečně musela vidět Jurský park......

39
Před 9 měsíci

Zpěvačky jsem nedala, jejich znalost mi končí někde u Pilarové a Simonové. A Vltava není největší, ale nejdelší - to je chyba v otázce.

38
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt