1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 9 měsíci

Pokud v tak trivialnim testu ziska plny pocet spravnych odpovedi jen 20% lidi, tak se film Idiocracy stava realitou... Tady v podstate nebylo kde udelat chybu, a to mam za sebou degustaci skotske whisky, a tedy ponekud omezene kognitivni schopnosti...

5
Před 9 měsíci
Pavel Matoušek

Pište jasně, vzhledem k obtížnosti testu paní autorka nebude vědět co je ,,degustace", natož aby věděla co je ,,kognitivní schopnost" 🙂

1
Před 9 měsíci

Pokud na tento test odpoví jen pětina lidí, tak to je na žalobu našeho vzdělávacího systému... Ale máme celérbrity Bendigi, Štiky a Kokty a mnoho dalších ...

8
Před 9 měsíci

Nedala jsem jen tu nezávislost. Jinak tam nebylo ani nic na rozmýšlení.

7
Před 9 měsíci
Zdenka Stejskalová

Tak to je dost smutné. Zrovna tuhle otázku považuji za tu lehčí.

1
Před 9 měsíci

Dalo by se použít jako test volební způsobilosti.

8
Před 9 měsíci

13-16 správných odpovědí: Vědomostní expert

Vědomostní expert

Vaše znalosti jsou na velmi vysoké úrovni. Máte široký přehled v mnoha oblastech a můžete se považovat za skutečného znalce. Lidé ve vašem okolí se na vás mohou obracet s otázkami, protože vědí, že máte odpovědi. Pokračujte ve své cestě za vědomostmi.

1
Před 9 měsíci

Lev je "Král džungle"? 😮

A řekli to tygrovi?

24
Před 9 měsíci
Petr Švejnoch

Jj autor je ouředně uznanej blb. A lidi co se tu chlubí že mají 100% nemlich to samé. Lev by v džungli leda zdechl.

12
Před 9 měsíci

Já že jsem génius? Ale kdepak. Otázky z prvouky běžného občana nerozhodí. Pravda, Nevěděl jsem nezávislost, ale to je mi úplně fuk. 90% Američanů netuší, kde najdou Evropu, natož aby věděli něco o její historii.

6
Před 9 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další reakci
Před 9 měsíci

Jestli tohle dá jen pětina lidí, jsme jako národ ztracení. Pravda je spíš ale taková, že to nedá pisálek a z jeho bubliny to nejvýš pětina dá.

17
Před 8 měsíci
Dušan Uhlár

Koblihy, motoristé, rusáci a komouši to zato dají úplně všichni.

Před 9 měsíci

Za prvé na tyhle primitivní otázky musí umět odpovědět většina lidí.

Za druhé tě to test náměstí nic spolecneho s IQ, ale jen s pamětí.

13
Před 9 měsíci

Tak jsem génius a zítra nevařím. 😉

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt