Nechci nikoho urazit, ale myslím, že ti, co jsme dosáhli úrovně génius, patříme k pokročilejší generaci. Ne,že bych těm mladým, nevěřila.
Asi máte pravdu. Částečně
To je skutečně míněno jako Velký a óóóóbrovsky těžký kvíz???? Je to snad Svět ženy a ne Svět dětí .....
No dejte to těch mladým:-)
,ale bez Googlu.
Pokud tento test připadá autorovi a jeho okolí těžký, musíme se smířit s tím, že nás mladá generace neuživí.
Máte pravdu, vždyť to je učivo základky a to jsem ze školy přes padesát let.
A v cem byl kviz tezky, ze ho zvladne jen 1/5 obyvatel??
Tak jsem se nechala nachytat. Pořád jsem čekala, kdy přijdou ty těžké otázky, ale odpovědi na tyto by zvládl i makak 🙈
Tak to zkuste obrátit jako já - schválně odpovídejte špatně a uvidíte, jestli se Vám podaří udělat plný počet chyb.
To jako vážně ? Tohle má být těžký test ? Vůbec ne...Amazonka....ten Níl láka, co?😎
Co to melete, přece Mississippi! Nebo že by neee?
No podle mne je jedna odpověď špatně. Nejdelší řeka je Nil, Amazonka je nejvodnatější a to je trošku rozdíl
Délka podle Wikipedie:
Amazonka - 7 062 km
Nil - 6 671 km
Takže delší je Amazonka.
Králem džungle je akorát tak sám autor, ten možná někdy viděl lva mezi liánami.
Ba, ba savana není džungle. ale vylučovací metodou
Opravdu nevím, v čem měl být test složitý. Já měla jednu chybu a to spíš nepozorností.
Zkuste to dát nějakému patnáctiletému. Druhou světovou válku zavinil Žižka. Prý. Bože, do čeho jsi to dal duši.
No ,ty odpovědi byly špatně ,protože polovinu věcí pojmenoval a upřesnil Jára Cimrman.....
A před ním už staří Řekové věděli, že Slunce je tak velké prostě proto, že je ze všech oběžnic nejblíž!