Pokud v tak trivialnim testu ziska plny pocet spravnych odpovedi jen 20% lidi, tak se film Idiocracy stava realitou... Tady v podstate nebylo kde udelat chybu, a to mam za sebou degustaci skotske whisky, a tedy ponekud omezene kognitivni schopnosti...
Pište jasně, vzhledem k obtížnosti testu paní autorka nebude vědět co je ,,degustace", natož aby věděla co je ,,kognitivní schopnost" 🙂
Pokud na tento test odpoví jen pětina lidí, tak to je na žalobu našeho vzdělávacího systému... Ale máme celérbrity Bendigi, Štiky a Kokty a mnoho dalších ...
Nedala jsem jen tu nezávislost. Jinak tam nebylo ani nic na rozmýšlení.
Tak to je dost smutné. Zrovna tuhle otázku považuji za tu lehčí.
Dalo by se použít jako test volební způsobilosti.
13-16 správných odpovědí: Vědomostní expert
Vědomostní expert
Vaše znalosti jsou na velmi vysoké úrovni. Máte široký přehled v mnoha oblastech a můžete se považovat za skutečného znalce. Lidé ve vašem okolí se na vás mohou obracet s otázkami, protože vědí, že máte odpovědi. Pokračujte ve své cestě za vědomostmi.
Lev je "Král džungle"? 😮
A řekli to tygrovi?
Jj autor je ouředně uznanej blb. A lidi co se tu chlubí že mají 100% nemlich to samé. Lev by v džungli leda zdechl.
Já že jsem génius? Ale kdepak. Otázky z prvouky běžného občana nerozhodí. Pravda, Nevěděl jsem nezávislost, ale to je mi úplně fuk. 90% Američanů netuší, kde najdou Evropu, natož aby věděli něco o její historii.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Jestli tohle dá jen pětina lidí, jsme jako národ ztracení. Pravda je spíš ale taková, že to nedá pisálek a z jeho bubliny to nejvýš pětina dá.
Koblihy, motoristé, rusáci a komouši to zato dají úplně všichni.
Za prvé na tyhle primitivní otázky musí umět odpovědět většina lidí.
Za druhé tě to test náměstí nic spolecneho s IQ, ale jen s pamětí.
Tak jsem génius a zítra nevařím. 😉