1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 9 měsíci

Autor nějak opomněl fakt, že lom v parku Grodek a jezero Zakrzowek jsou úplně odlišné vodní plochy vzdálené cca 80km od sebe.

3
Před 9 měsíci
Zdeněk Doležel

Máte pravdu. Autor nepíše z vlastní zkušenosti, ale popletl dvě lokality do jedné. Byla jsem tam na začátku července (v Zakrzowku) a upozorňuji, že ač je oficiální otvírací doba od 10 hodin, lidé se tam koupou nejméně od devíti, tudíž další příchozí musejí čekat, až se uvolní místo. Organizátoři mají striktně dané počty návštěvníků a průměrně dvouhodinové čekání v prudkém slunci třeba s malými dětmi není příjemné.

1
Před 9 měsíci

Byl jsem tam minulý rok a velké zklamání. Fotky neodpovídají realite. Pokud očekáváte chození po molu ve vodě tak bohužel. Jedná se o běžné molo, kde díky málo vody není možné v letních měsících projít po vodě. Fotografie jsou hezké, ale jinak to není nic za čím bych jel do Polska.

Před 8 měsíci

k Maledivám to má věru daleko. Na nich se mi nejvíce líbí tropické palmy a vůbec květena, ostré sluneční světlo. Kdežto tady je dost znát že jste v Evropě. Tma, zima a evropská flóra... Modrá voda a dřevěné molo nestačí.

Před 9 měsíci

Vykoupete se v krásném lomu a příjemnou 73 kilometrovou procházkou se odskočíte pokochat polskými Maledivami. Nejlepší je ,když o tom píše někdo,kdo tam nikdy nebyl...

4
Před 9 měsíciUpraveno

To, že někde postaví dřevěné lávky, neznamená, že to tam vypadá jako na Maledivách😏

1
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt