I když jsem nechodil nikdy na hodiny historie, odpověděl jsem špatně na jednu otázku , tak přesto jsem se stal odborníkem na hymny a měl 10 správných odpovědí z 10.
P.S. Já měl jenom hodiny dějepisu, Emu Destinovou jsem neznal, ale Dagmar Pecková vystupovala v Carnegie Hall (New York) i v Londýně, takže i ta otázka byla trochu zavádějící..
Přesně stejný výsledek.
10/10, ale tedy to vyhodnocení se vám fakt povedlo. 🙁
[10 správných odpovědí: Světový expert
Světový expert
Gratulujeme! Jste skutečný odborník na světové hymny. Vaše znalosti jsou obdivuhodné a můžete se považovat za znalce světového hudebního dědictví. Jste inspirací pro ostatní!]
Měl jsem to stejně. Dost mě překvapilo jak jsem se stal odborníkem na světové hymny to asi zařídil Pan Masaryk nebo stověžatá matka měst. Vždy mě nějaký kvíz dostane svou profesionalitou. :)
Na to, že to byl test pro ty, kteří "nechyběli na hodinách historie", mě obzvlášť potěšilo, že jsem byl po jeho absolvování pochválen za to, že se vyznám v hymnách.
Mně též! Ani jsem nevěděla, že se o české historii zpívá v tolika státních hymnách!... 😂😂
Tradiční štědrovečerní jídlo není kapr.Ten se začal jíst až po první válce . Tradiční štědrovečerní jídlo bylo co kraj tak jiné Kuba,šneci atd ale ne ryby
Teda já chodil na dějepis, historii mají anglicky mluvící země
OPRAVTE SI SVOJE CHYBY!!!! Někoho chcete testovat, tak se napřed naučte psát!!!!!!!!!!!
10 z 10. Ale ty světové hymny tedy moc nedávám.🤣
10/10 ale hymny,to nebyly🤣
10 z 10-ti