1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

I když jsem nechodil nikdy na hodiny historie, odpověděl jsem špatně na jednu otázku , tak přesto jsem se stal odborníkem na hymny a měl 10 správných odpovědí z 10.

P.S. Já měl jenom hodiny dějepisu, Emu Destinovou jsem neznal, ale Dagmar Pecková vystupovala v Carnegie Hall (New York) i v Londýně, takže i ta otázka byla trochu zavádějící..

14
Před 8 měsíci
František Slavič

Přesně stejný výsledek.

Před 8 měsíci

10/10, ale tedy to vyhodnocení se vám fakt povedlo. 🙁

[10 správných odpovědí: Světový expert

Světový expert

Gratulujeme! Jste skutečný odborník na světové hymny. Vaše znalosti jsou obdivuhodné a můžete se považovat za znalce světového hudebního dědictví. Jste inspirací pro ostatní!]

5
Před 8 měsíci
Jan Jeníček

Měl jsem to stejně. Dost mě překvapilo jak jsem se stal odborníkem na světové hymny to asi zařídil Pan Masaryk nebo stověžatá matka měst. Vždy mě nějaký kvíz dostane svou profesionalitou. :)

1
Před 8 měsíci

Na to, že to byl test pro ty, kteří "nechyběli na hodinách historie", mě obzvlášť potěšilo, že jsem byl po jeho absolvování pochválen za to, že se vyznám v hymnách.

13
Před 8 měsíci
Vašek Zmeškal

Mně též! Ani jsem nevěděla, že se o české historii zpívá v tolika státních hymnách!... 😂😂

2
Před 8 měsíci

Tradiční štědrovečerní jídlo není kapr.Ten se začal jíst až po první válce . Tradiční štědrovečerní jídlo bylo co kraj tak jiné Kuba,šneci atd ale ne ryby

Před 8 měsíci

Teda já chodil na dějepis, historii mají anglicky mluvící země

1
Před 8 měsíci

OPRAVTE SI SVOJE CHYBY!!!! Někoho chcete testovat, tak se napřed naučte psát!!!!!!!!!!!

Před 8 měsíci

10 z 10. Ale ty světové hymny tedy moc nedávám.🤣

3
Před 8 měsíci

10/10 ale hymny,to nebyly🤣

2
Před 8 měsíci

10 z 10-ti

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt