1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Karel Gott se neproslavil písní "Trezor". V té chvíli už byl proslavený dost. Proslavily ho nejprve písničky ze Semaforu, především "Oči má sněhem zaváté". Takže spíš Karel Gott naopak proslavil tu píseň "Trezor".

1
Před 4 měsíci

To je ale hloupý kvíz! To sestavil autor, který v té době nežil. Tresor neproslavil Gotta, Gott proslavil tresor, pro někoho byl oblíbený Hemala, pro jiného Frýba, někdo banány sháněl, pro někoho byl luxus banán, pro mne avokádo - (to jsem jako kluk nikdy neviděl, ani jsem o něm neslyšel). Chci tím říci, že otázky tohoto typu jsou zcela individuální a každý na ně může odpovídat jinak a přitom mohou mít všichni svou pravdu.

Před 9 měsíci

Horší snímek na úvod snad ani neexistuje, také jsem té době žila, ale to je hodně přes čáru.

9
Před 9 měsíci
Marta Borovcová

Takhle se ale tvářili všichni ve frontě!

2
Před 9 měsíci

Miloš Frýba byl televizní hlasatel stejně jako Saša Hemala a neuváděl televizní noviny.

12
Před 9 měsíci
Jitka Kalendová

Miloš Frýba (18. března 1945 Libáň – 30. prosince 2010) byl český televizní hlasatel, působící v 70. a 80. letech 20. století v Československé televizi.

6
Zobrazit další reakci
Před 9 měsíci

nesmysl, banánů bylo dost, aspoň v Praze

12
Před 4 měsíci
Vladimír Daněk

Nevím, jak dost jich bylo, ale povinností antikomunisty je to tvrdit.

1
Před 9 měsíci

Přestaňte se s..do minulosti a přemýšlejte o budoucnosti.

12
Před 8 měsíci

Za mého dětství šla Vlaštovka myslím v sobotu cca od 18.hod a uváděla jí Olga Čuříková

2
Před 9 měsíci

Prej banány, to je koza!

11
Před 6 měsíci
Jan Drahot

Však pro spoustu lidí je dodnes vzpomínka na nedostatek banánů za komunismu a s tím související fronty těžkým traumatem.

1
Před 8 měsíci

Merkur se vyráběl už v šedesátých letech.

3
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt