Karel Gott se neproslavil písní "Trezor". V té chvíli už byl proslavený dost. Proslavily ho nejprve písničky ze Semaforu, především "Oči má sněhem zaváté". Takže spíš Karel Gott naopak proslavil tu píseň "Trezor".
To je ale hloupý kvíz! To sestavil autor, který v té době nežil. Tresor neproslavil Gotta, Gott proslavil tresor, pro někoho byl oblíbený Hemala, pro jiného Frýba, někdo banány sháněl, pro někoho byl luxus banán, pro mne avokádo - (to jsem jako kluk nikdy neviděl, ani jsem o něm neslyšel). Chci tím říci, že otázky tohoto typu jsou zcela individuální a každý na ně může odpovídat jinak a přitom mohou mít všichni svou pravdu.
Horší snímek na úvod snad ani neexistuje, také jsem té době žila, ale to je hodně přes čáru.
Takhle se ale tvářili všichni ve frontě!
Miloš Frýba byl televizní hlasatel stejně jako Saša Hemala a neuváděl televizní noviny.
Miloš Frýba (18. března 1945 Libáň – 30. prosince 2010) byl český televizní hlasatel, působící v 70. a 80. letech 20. století v Československé televizi.
nesmysl, banánů bylo dost, aspoň v Praze
Nevím, jak dost jich bylo, ale povinností antikomunisty je to tvrdit.
Přestaňte se s..do minulosti a přemýšlejte o budoucnosti.
Za mého dětství šla Vlaštovka myslím v sobotu cca od 18.hod a uváděla jí Olga Čuříková
Prej banány, to je koza!
Však pro spoustu lidí je dodnes vzpomínka na nedostatek banánů za komunismu a s tím související fronty těžkým traumatem.
Merkur se vyráběl už v šedesátých letech.