1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

To jste na to ještě dobře, mě s bývalou manželkou, která před našim seznámeni odešla kvůli jinému partnerovi. Mají spolu 2 deti a my jedno. To bohužel už zapomenout nejde. Ani návrat k jinde nekonal. Ještě párkrat to protočil s jinýma. Nečekat a začít sama jinde. Nestojí za to ani kamarádka ani on😀

8
Před 8 měsíci

To nejde vím,to z vlast i zkušenosti..stále se pak,stejně k sobě vraceli nakonec pak,díky tomu jsem přišla na to že,,můj,,Václav je de facto ,,okresni ženich,,A pak stejně si,vzal,o,19 let mladší ženu a,jeho syn se,také,rozvedl a,má sestru té ženy...takže tak

1
Před 8 měsíci

Udělal jednou udělá znovu...moc dobře to znám

10
Před 8 měsíci

Už někdo dřív v diskusi rozumně napsal, že by Aneta z toho líbání neměla dělat kdovíco. Rozešla bych se s kamarádkou, ne s partnerem.

A odpověď paní psycholožky, ať si dá na reakci čas, je tzv. hraběcí rada - Aneta by s takovou mohla zůstat u maminky už napořád.

3
Před 8 měsíci

Smočil jednou jinde, smočí podruhé. Ať zůstane s ,,kamarádkou " Kamarádka by to neudělala. Tady pud zvítězil nad rozumem. A takhle se chovají pouze zvířátka. Nikoli kamarádky či kamarádi.

5
Před 8 měsíci

Když čtu tady ty rozhořčené komentáře zhrzených žen,tak se musím smát.Copak vy jste svaté?

11
Před 8 měsíci

Znám to můj bývalý manžel si s mojí nej kamarádkou pořídil za manželství dítě a za mě NEVĚRU neodpouštím když to udělá jednou tak časem znovu

4

Nakonec jsem odpustila kvůli dětem ,prožili jsme spolu 15 let až do té doby než zemřel ( ale nikdy už to nebylo jako dřív )

Před 8 měsíci
Dáša Pabišová Čermáková

Může to být i naopak.Že to už nebylo nikdy jako dřív to máte pravdu.A bylo to po 20 letech, ne po roce.

1
Zobrazit další 2 reakce
Před 8 měsíci

Pokud odpustíte - stane se to znovu. Takže otázka nezní zda odpustit, ale zda si zvyknout.

9
Před 8 měsíci

Trojka?

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt