To jste na to ještě dobře, mě s bývalou manželkou, která před našim seznámeni odešla kvůli jinému partnerovi. Mají spolu 2 deti a my jedno. To bohužel už zapomenout nejde. Ani návrat k jinde nekonal. Ještě párkrat to protočil s jinýma. Nečekat a začít sama jinde. Nestojí za to ani kamarádka ani on😀
To nejde vím,to z vlast i zkušenosti..stále se pak,stejně k sobě vraceli nakonec pak,díky tomu jsem přišla na to že,,můj,,Václav je de facto ,,okresni ženich,,A pak stejně si,vzal,o,19 let mladší ženu a,jeho syn se,také,rozvedl a,má sestru té ženy...takže tak
Udělal jednou udělá znovu...moc dobře to znám
Už někdo dřív v diskusi rozumně napsal, že by Aneta z toho líbání neměla dělat kdovíco. Rozešla bych se s kamarádkou, ne s partnerem.
A odpověď paní psycholožky, ať si dá na reakci čas, je tzv. hraběcí rada - Aneta by s takovou mohla zůstat u maminky už napořád.
Smočil jednou jinde, smočí podruhé. Ať zůstane s ,,kamarádkou " Kamarádka by to neudělala. Tady pud zvítězil nad rozumem. A takhle se chovají pouze zvířátka. Nikoli kamarádky či kamarádi.
Když čtu tady ty rozhořčené komentáře zhrzených žen,tak se musím smát.Copak vy jste svaté?
Znám to můj bývalý manžel si s mojí nej kamarádkou pořídil za manželství dítě a za mě NEVĚRU neodpouštím když to udělá jednou tak časem znovu
Nakonec jsem odpustila kvůli dětem ,prožili jsme spolu 15 let až do té doby než zemřel ( ale nikdy už to nebylo jako dřív )
Může to být i naopak.Že to už nebylo nikdy jako dřív to máte pravdu.A bylo to po 20 letech, ne po roce.
Pokud odpustíte - stane se to znovu. Takže otázka nezní zda odpustit, ale zda si zvyknout.
Trojka?