1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

Taky se musí brát v úvahu věk těch dětí. Věkový rozdíl mezi dětmi musí být poměrně velký. Aktivity těch starších nemusí být vhodné pro mladší a to co baví malé určitě nezajímá ty velké. Beru to podle vlastní širší rodiny, která byla úplná, nicméně věkový rozdíl mezi dětmi takový, že bylo málo věcí, kterých by se mohly zúčastnit všechny, nebo to všechny zajímalo. Také chce pán možná s těmi "prvními" trávit čas v soukromí - jen s nimi a jiná možnost než tato vlastně není. Malé vidí denně, bez přítomnosti velkých. U velkých tu možnost nemá. Tím ho nechci omlouvat, chápu že paní Haně to vadí, ale on svým "prvním" dětem zřejmě chce vynahradit to, že v běžném životě si navzájem chybí a že na rozdíl od svých mladších sourozenců ony nemají jinou možnost mít tatínka pro sebe než při příležitostech, které paní popisuje.

17
Před 8 měsíci
Dagmar Brožková

Je to pitomost,kazdy otec se ma ke svym detem chovat stejne.Ja bych nikdy nesla do vztahu s muzem ktery ma predchozi deti,s tim jsou vzdycky problemy,stejne tak i u zen.

15
Zobrazit další 3 reakce
Před 8 měsíci

Autorka by se měla vrátit do školy, ty chyby jsou otřesné.

Před 8 měsíci

No lehké to opravdu nemáte - podle článku je u vás 6 dětí - každý máte své dvě děti z předchozích vztahů a dvě společné. Je opravdu divné, že další své dvě děti tatínek nemusí - o dvou vašich dětech se nezmiňujete, tak ty se v tom asi plácají samy. Pravděpodobně vás nemiluje, tak jako svoji první ženu a děti, které mu porodila. Je to smutné - je to "vězení" ze kterého nemůžete jen tak vypadnout - sama a čtyři děti! Nezávidím vám. Rada není jednoduchá protože váš muž zjevně nechce spolupracovat - a tak se naskýtá otázka - stojí vám za to?

3
Před 8 měsíci
Alenka Adámková

Ale jde jen o 4 děti, otcem všech je manžel Hany. Dvě z prvního manželství, další dvě má s paní Hanou, kterou si bral jako bezdětnou.

8
Zobrazit další reakci
Před 8 měsíci

Jeste jsem nebyla vdana a byli jsme na navsteve u znamych. Chlapecek asi 5 let z prvniho manzelstvi byl peskovan, spolecne dite vzyvano jako bozstvo. Je to nekolik desetileti ale rozhodla jsem se, pokud se rozvedu, pak uz nikdy zadne dite. Je to velmi slozite pro rodice to zvladnout, moje deti a tvoje deti. A pak to pokracuje moje vnoucata, tvoje vnoucata. Je to moc slozite.

2
Před 8 měsíci

Tak to je síla. Pěkný blb no. Kdyby se věnoval intenzivně všem dětem tak nemá nikdo zlé pocity. Macecha možná, ale děti né ty malé jsou čisté a nevinné a jestli tohle pociťují tak může být na sebe pan táta hrdý. Nemáš li čas a energii tak používej ochranu a nemnož se. Jsou kina co mají více sálu,jeden půjde tam a druhý s dalšími jinam. Výlety všichni,sranda a vykládání tak samo. Jinak vystěhovat,v době určené soudem se umí starat asi nejlíp, nejsem zastánce rozvodů, ale paní to stejně začne vadit čím dál víc a už je stejně zaseto.

Před 8 měsíci

Je to moc špatné,ale každý rodič vždy bude upřednostňovat svoje děti.....je to složité....jedině změnit partnera/partnerku....

3
Před 8 měsíci
Jiří Ineman

vždyť jsou jeho všechny děti

12
Zobrazit další reakci
Před 8 měsíci

Tak to by mi bylo hrozně líto. A jak se ten chlapeček zeptal, proč je tatínek nemá rád tak jako ty svoje první děti? Brr....

4
Před 8 měsíci

Říci mu, že se chová hloupě. Co jiného.

1
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt