Opravdu Češi asi degenerují, pokud tohle má být těžký kvíz a v redakci jsou překvapeni, jak jste ho zvládli 😄 😄 😄
Jestli ono to nebude tím, že se dá všechno vygooglit, tak proč něco znát a mít to v hlavě.
Kvíz byl příliš jednoduchý. Matematické úlohy velmi snadné i pro žáky z poslední třídy základky a otázky humanitního typu snadné pro každého kdo rád čte. tudíž zodpovědět dobře všechny otázky byla brnkačka.
Opět kvíz pro ZŠ. Odjakživa jsem humanitní typ, ale s matematikou jsem nikdy neměla problém. Ale zkuste na mě jít s technickými dotazy, nebo třeba jen s fyzikou z 8. třídy. Budu totálně namydlená. Prostě postrádám technické myšlení.
Tak vám pěkně děkuju za ty komentáře přede mnou. Chvíli jsem měl pocit, že jsem génius a teď je všechno pryč!!!
Taky 🤗🤗🤗
Matematika na úrovni páté třídy. Literatura deváté. Co to vypovídá o úrovni autora?
Je pravda, že kvíz byl na mne příliš jednoduchý i v mých šestasedmdesáti. U jedné otázky jsem pospíchala a nemyslela.
Kvíz ukázal, že autor má problém s matematikou 5. třídy 😁 Zadat příklad 2x + 5 =17, chtít příklad vypočítat a nerict, že chci vypočítat hodnotu x, je neúplné zadání 😁
Je tam zadáno: Vyřešte rovnici - což je správně - řešit rovnici znamená najít takové x, pro které nastane rovnost...
Matematika třetí třídy, literatura páté třídy. Autore, tohle je pod úroveň běžného občana. Škoda. Mohl to být krásný test, kdyby tam nebyly otázky z pořadu Hip hap hop.
Sice 10x spravne, ale uprimne, ta matematika byla na urovni 4 tridy zakladni skoly, to nic nevypovida o znalostech matematiky. Vedle toho, ze by zak 4.tridy cetl POA?
Vždyť je to lehoučké.