1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

Opravdu Češi asi degenerují, pokud tohle má být těžký kvíz a v redakci jsou překvapeni, jak jste ho zvládli 😄 😄 😄

34
Před 8 měsíci
Jaroslav Mudra

Jestli ono to nebude tím, že se dá všechno vygooglit, tak proč něco znát a mít to v hlavě.

Zobrazit další reakci
Před 8 měsíci

Kvíz byl příliš jednoduchý. Matematické úlohy velmi snadné i pro žáky z poslední třídy základky a otázky humanitního typu snadné pro každého kdo rád čte. tudíž zodpovědět dobře všechny otázky byla brnkačka.

47
Před 8 měsíci

Opět kvíz pro ZŠ. Odjakživa jsem humanitní typ, ale s matematikou jsem nikdy neměla problém. Ale zkuste na mě jít s technickými dotazy, nebo třeba jen s fyzikou z 8. třídy. Budu totálně namydlená. Prostě postrádám technické myšlení.

7
Před 8 měsíci

Tak vám pěkně děkuju za ty komentáře přede mnou. Chvíli jsem měl pocit, že jsem génius a teď je všechno pryč!!!

45
Před 8 měsíci
Václav Přibyl

Taky 🤗🤗🤗

2
Před 8 měsíciUpraveno

Matematika na úrovni páté třídy. Literatura deváté. Co to vypovídá o úrovni autora?

35
Před 8 měsíci

Je pravda, že kvíz byl na mne příliš jednoduchý i v mých šestasedmdesáti. U jedné otázky jsem pospíchala a nemyslela.

9
Před 8 měsíci

Kvíz ukázal, že autor má problém s matematikou 5. třídy 😁 Zadat příklad 2x + 5 =17, chtít příklad vypočítat a nerict, že chci vypočítat hodnotu x, je neúplné zadání 😁

1
Před 8 měsíci
Milan Rulc

Je tam zadáno: Vyřešte rovnici - což je správně - řešit rovnici znamená najít takové x, pro které nastane rovnost...

6
Před 8 měsíci

Matematika třetí třídy, literatura páté třídy. Autore, tohle je pod úroveň běžného občana. Škoda. Mohl to být krásný test, kdyby tam nebyly otázky z pořadu Hip hap hop.

12
Před 8 měsíci

Sice 10x spravne, ale uprimne, ta matematika byla na urovni 4 tridy zakladni skoly, to nic nevypovida o znalostech matematiky. Vedle toho, ze by zak 4.tridy cetl POA?

12
Před 8 měsíci

Vždyť je to lehoučké.

24
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt