1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

Měli upito všichni. Možná, že i manžel kamarádky lituje, že si něco takového dovolil. Já bych to nechala být, kamarádku by to mohlo mrzet a třeba by to opravdu mohlo ohrozit jejich dlouholeté přátelství. Spíš bych si to jednou pro vždy ujasnila s jejím mužem a dala mu najevo, že jestli se to bude opakovat, tak nebudu mít problém to kamarádce říct.

7
Před 8 měsíci

Stalo se mi totéž, naštěstí to nebyla moje nejlepší kamarádka, "jen " kamarádka... Často jsme se navštěvovali : já + manžel, ona + manžel, měli malé mimino, o to raději jsem k nim chodila......Ovšem po čase dotyčný, když jsem zašla do kuchyně třeba pro pití, vytratil se za mnou a vrhnul se na mě a líbal mě a objímal.....Milovala jsem svého manžela, a nikdy bych neudělala nic, co by ohrozilo náš vztah! Nezbývalo, než návštěvy velmi zvolnit, až ustaly docela.... Kdybych něco řekla, rozbila bych minimálně jejich manželství, a dcerce vzala otce......Už mám to tajemství 37 let.....:-)

7
Před 8 měsíci
Radka Johanovská

Jsem na tom stejně. Nechtěla jsem přijít o kamarádku a stejně by to nic nevyřešilo...a také je to 40 let....někdy je lepší držet zobák -:)

4
Před 8 měsíci

Když ten dotyčný ještě nepřišel na to, že kamarádky parnerky jsou nedotknutelné.

Určitě bude lepší nic neříkat.

Kydž to řekne tak se s nejvěší pravděpodobností bude konat žárlivá scéna a zakočí to rozchod, rozvod. A na konec se vše otočí proti, Kamýradka po rozchodu ji obviní, že za to všechno její neštěstí může ona.

Mlčeti zlato.

9
Před 8 měsíci

Ne.

1
Před 8 měsíci

Nejlepší kamarádky si většinou říkají všechno. Když ne, pak zrovna nejlepší nejsou. Řekla bych jí to. A vlastně nevíme, zda si toho už sama nevšimla a čeká na reakci. I ty nejlepší kamarádky totiž mají oči. A je možné, že čeká, že jí to řeknu.

Před 8 měsíci

Kamarádce nic neříkat...

1
Před 8 měsíci

Vždyť k ničemu nedošlo, tak co řeší ? Hodila bych to za hlavu.

7
Před 8 měsíci

Holky, nemáte chlastat když to neumíte.

4
Před 8 měsíci

Tak prolomíte ledy aspoň bude na co vzpomínat na konci života.

Před 8 měsíci

Neříkat.Obráti se to proti vám

4
Před 8 měsíci
Ivana Heldová

Ne

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt