Měli upito všichni. Možná, že i manžel kamarádky lituje, že si něco takového dovolil. Já bych to nechala být, kamarádku by to mohlo mrzet a třeba by to opravdu mohlo ohrozit jejich dlouholeté přátelství. Spíš bych si to jednou pro vždy ujasnila s jejím mužem a dala mu najevo, že jestli se to bude opakovat, tak nebudu mít problém to kamarádce říct.
Stalo se mi totéž, naštěstí to nebyla moje nejlepší kamarádka, "jen " kamarádka... Často jsme se navštěvovali : já + manžel, ona + manžel, měli malé mimino, o to raději jsem k nim chodila......Ovšem po čase dotyčný, když jsem zašla do kuchyně třeba pro pití, vytratil se za mnou a vrhnul se na mě a líbal mě a objímal.....Milovala jsem svého manžela, a nikdy bych neudělala nic, co by ohrozilo náš vztah! Nezbývalo, než návštěvy velmi zvolnit, až ustaly docela.... Kdybych něco řekla, rozbila bych minimálně jejich manželství, a dcerce vzala otce......Už mám to tajemství 37 let.....:-)
Jsem na tom stejně. Nechtěla jsem přijít o kamarádku a stejně by to nic nevyřešilo...a také je to 40 let....někdy je lepší držet zobák -:)
Když ten dotyčný ještě nepřišel na to, že kamarádky parnerky jsou nedotknutelné.
Určitě bude lepší nic neříkat.
Kydž to řekne tak se s nejvěší pravděpodobností bude konat žárlivá scéna a zakočí to rozchod, rozvod. A na konec se vše otočí proti, Kamýradka po rozchodu ji obviní, že za to všechno její neštěstí může ona.
Mlčeti zlato.
Ne.
Nejlepší kamarádky si většinou říkají všechno. Když ne, pak zrovna nejlepší nejsou. Řekla bych jí to. A vlastně nevíme, zda si toho už sama nevšimla a čeká na reakci. I ty nejlepší kamarádky totiž mají oči. A je možné, že čeká, že jí to řeknu.
Kamarádce nic neříkat...
Vždyť k ničemu nedošlo, tak co řeší ? Hodila bych to za hlavu.
Holky, nemáte chlastat když to neumíte.
Tak prolomíte ledy aspoň bude na co vzpomínat na konci života.
Neříkat.Obráti se to proti vám
Ne