1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

Na co dopis a čekání na souhlas ? Když se chci rozvést, prostě jdu a požádám o rozvod. Hotovo.

2
Před 8 měsíci

Ženy "pečovatelky" a manipulátorky typu Katky by si měly pořídit psa nebo i dva,

ale raději se nevdávat.

Nadměrná starostlivost je na obtíž manželovi i dětem, a i když se včas nevzmohou

na odpor, rozhodně jim neprospívá. Z chlapů se stávají bačkory bez jiskry a vlastní vůle a z dětí nesamostatné, rozmazlené bytosti, kterým chybí i psychická odolnost

a hroutí se z každého problému.

Neříká se jim už dnes generace sněhových vloček nebo "Generace Z" ?

3
Před 8 měsíci

Když jsem se plánovala rozvést, manželovi jsem to na rovinu řekla. Nevěřil mi, tak jsem prostě o rozvod zažádala a když k němu došlo, z jeho strany lhostejnost.

Tím mě utvrdil ve správném rozhodnutí... 🙂

4
Před 8 měsíci

proč to všechno Luděk roky akceptoval. Že by jej žena donutila dojídat násilím? Že by z něj to tričko strhla? Pokud ano, tak je to patologické, samozřejmě, ale pokud ne? Není to náhodou trochu o tom, že to Luďkovi roky celkem vyhovovalo, ale najednou potřebuje roztáhnout křídla? Že by za tím byla ta jejich nová blondýnka v práci?

2
Před 8 měsíci
I.p.

Nemusí to být blondýna ale i pohár vína někdy přeteče!

3
Před 8 měsíci

Chválit, chválit, chválit (důvod se vždy najde), to potřebují muži. Je-li péče přehnaná tak co takhle manželce koupit pejska, aby se měla o koho starat, po kom uklízet? Nebo manzelčinu aktivitu nasměřovat na děti z dětských domovů. Těm osobní zájem, dotyky chybí. I v domově důchodců by se uplatnila jako dobrovolník. Prostě to chce paní zaměstnat tak, aby muž musel doma taky prát, vařit, uklízet, aby ji mohl připravit spodní prádlo ve kterém se mu líbí atd. Zde nevidím práci pro právníky, soudce, ale pro mediátora. Nebo bych doporučila, ať pán či paní jedou pracovat do zahraničí, nebo na 2.konec republiky, s návratem max 1x za měsíc. Odluka od stolu i lože jim prospěje oběma i dětem. Pak teprve všichni poznají, po jakém servise se jim stýská a bez kterého je život příjemnější. Nebo zda je rozvod nevyhnutelný.

4
Před 8 měsíci

Ten "dopis" nepsal mužský, ale žena. Další nálož nesmyslů.

2
Před 8 měsíci
Lucie Tomková

Nerozlišovala bych pohlaví, tenhle výplod vypadá spíš na umělou inteligenci, která splácá kdeco dohromady.

2
Před 8 měsíci

A pomohlo to někdy někomu, že nechtěl akceptovat rozvod? Pochybuji...

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt