1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

Totální stupidita. Autor by si měl sehnat knihy, např. CSI Kriminálka v akci nebo Hádanky a hlavolamy S. Holmese, aby viděl, jak vypadá kvalitní hádanka.

Před 8 měsíci

U jedněch dveří spalující láva, u dalších mráz, hodný policista, který děti, bez ohledu na pohlaví, nestřílí.... To snad si dělá někdo legraci. A ty další příběhy jsou snad ještě blbější... Proboha, kde jste to našli? To byla publikace pro chovance nějakého Ústavu?

Před 8 měsíci

Čtvrtá hádanka: to, že hrobník pracoval v noci, to bych ještě pochopil, ale to, že podle popisu kopal hrob mimo hřbitov (detektiv šel v noci po tmavé cestičce ke hřbitovu, když spatřil člověka kopajícího hrob), to mi přišlo velmi podezřelé.

10
Před 8 měsíci
Jaroslav Duda

Taky tak, kopat v noci může, ale hrob mimo hřbitov?

1
Před 8 měsíci

Odpověděla jsem skoro všechny, ale proč by se nemohla vybírat pošta o víkendu? Já jsem kdysi vybírala poštu o víkendu a šla jsem do cizí schránky hodit dopis který nebyl pro mě. Okno mohl zavřít kdokoliv později, mohla jít i prvními dveřmi, jen by sundala oblečení a to by vždy hodila na zem aby se nedotkla podlahy, a ten mohl být hledaný. Já jsem nikdy neviděla že by ve dne někdo kopal hrob, nevím proč by nemohl kopat v noci. A pokud jen kopal tak si měl počkat až tam bude někoho házet, dozvěděl by se více.

Před 8 měsíci

Nesmysl. Už při první otázce... Proč by služka nemohla jít vybrat schránku kdykoli?

Když už tak tedy" nám letáky chodí i v neděli.. A tak je s logikou i u ostatních...

Tohle tu už bylo.. Jen opakování nesmyslů...

4
Před 8 měsíci
Sejček Kamil

Vybírala v neděli, protože v pátek a v sobotu to nestihla

Před 8 měsíci

posta chodi porad

skocit mohla ze strechy

chudak hrobnik nestihal a dal si prescas

divka neni zenskeho pohlavi?

3
Před 8 měsíci
Jan Novak
  • jakto, že manželka spala, když přivolala policii?
3
Před 8 měsíci

Tak na tohle můj prací prášek zřejmě nestačí... To jsou případy přímo pro jenerála Koudelku.

1
Před 8 měsíci

když manželka spala jak mohla ihned zavolat policii? jste trapní pokuste se příště o něco lepšího.

1
Před 8 měsíci

Jednoduché 😁

1
Před 8 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 8 měsíci
Dalibor Stuchlý

Přesně. To nemihl vymyslet normální člověk, kromě už uvedeného je nesmysl i to, že ve 3. otázce nemohou vydržet 1. dveře, je za nimi láva, která vše spálí. A dřevěné dveře vydrží ten žár?

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt