Totální stupidita. Autor by si měl sehnat knihy, např. CSI Kriminálka v akci nebo Hádanky a hlavolamy S. Holmese, aby viděl, jak vypadá kvalitní hádanka.
U jedněch dveří spalující láva, u dalších mráz, hodný policista, který děti, bez ohledu na pohlaví, nestřílí.... To snad si dělá někdo legraci. A ty další příběhy jsou snad ještě blbější... Proboha, kde jste to našli? To byla publikace pro chovance nějakého Ústavu?
Čtvrtá hádanka: to, že hrobník pracoval v noci, to bych ještě pochopil, ale to, že podle popisu kopal hrob mimo hřbitov (detektiv šel v noci po tmavé cestičce ke hřbitovu, když spatřil člověka kopajícího hrob), to mi přišlo velmi podezřelé.
Taky tak, kopat v noci může, ale hrob mimo hřbitov?
Odpověděla jsem skoro všechny, ale proč by se nemohla vybírat pošta o víkendu? Já jsem kdysi vybírala poštu o víkendu a šla jsem do cizí schránky hodit dopis který nebyl pro mě. Okno mohl zavřít kdokoliv později, mohla jít i prvními dveřmi, jen by sundala oblečení a to by vždy hodila na zem aby se nedotkla podlahy, a ten mohl být hledaný. Já jsem nikdy neviděla že by ve dne někdo kopal hrob, nevím proč by nemohl kopat v noci. A pokud jen kopal tak si měl počkat až tam bude někoho házet, dozvěděl by se více.
Nesmysl. Už při první otázce... Proč by služka nemohla jít vybrat schránku kdykoli?
Když už tak tedy" nám letáky chodí i v neděli.. A tak je s logikou i u ostatních...
Tohle tu už bylo.. Jen opakování nesmyslů...
Vybírala v neděli, protože v pátek a v sobotu to nestihla
posta chodi porad
skocit mohla ze strechy
chudak hrobnik nestihal a dal si prescas
divka neni zenskeho pohlavi?
Tak na tohle můj prací prášek zřejmě nestačí... To jsou případy přímo pro jenerála Koudelku.
když manželka spala jak mohla ihned zavolat policii? jste trapní pokuste se příště o něco lepšího.
Jednoduché 😁
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Přesně. To nemihl vymyslet normální člověk, kromě už uvedeného je nesmysl i to, že ve 3. otázce nemohou vydržet 1. dveře, je za nimi láva, která vše spálí. A dřevěné dveře vydrží ten žár?