1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

Paní Fibingerová je pro mě paní bez slušného charakteru. Když její manžel autem v opilosti zabil tátu od dětí, bránila ho velmi nechutně. Opravdu nechutně. A to velmi arogantně. A co se týká jejího vkusu?! Pisatel článku pochází odkud? Z Horní nebo Dolní?

10
Před 8 měsíci

Všichni viděli, jak Fibingerová vrhla!

Před 8 měsíci
Ludvík Michalka

I mně je (z ní) občas na vrhnutí.

Před 8 měsíciUpraveno

Z Fibingerový je postarší vychloubačná ženská.Já se krásně oblékám,ráda se ověsím doplňky,mám plný skříně,chodím načesaná,pekárně se daří.To neopomene zdůrazňovat.Vždyť jí to snad nikdo nezávidí a přeje jí to,ale ......Byla sympatická když lítala v teplákách.

Před 8 měsíci

Červený květák na hlavě je strašný a měli by ho úředně zakázat. Obočí namalované někde jinde než bylo původní je neméně hrozné. K tomu kýbl makeupu a barevný hadr kolem krátkého krku, potřebovala bych takové strašidlo na špačky. Počítám, že by si nezvykli, potvůrky mazané.

2
Před 8 měsíci

pani Fibingerová hodně si vás važím,bydlela jste nad výběrem a ja nad veronikou a potkavál jsem vás,přeji vám hodně zdraví a mějte se fajn

Před 8 měsíci

Helenka byla vždycky štramák - i teplákovku pro ni osobně šil Adidas.

Stojí za shlédnutí:

youtube.com/watch?v=a6dkDLGYO8s

3
Před 8 měsíci

takových sportovců na dopingu vyprodukovala komunistická strana víc , Jarmila , Machura , Bugár , Zaremba atd.

7
Před 8 měsíci

Autorovi/autorce článku: Není to hod koulí ale vrh koulí. Koule se házet nesmí, musí se vrhat.

7
Před 8 měsíci
Tomas Suchanek

OK

Před 8 měsíci

Dáma s rudou knížkou v kapse???

1
Před 8 měsíci

Taky už nenosí plnovous.Asi bere jiný prášky...

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt