A proč byl milenec pozorný a milý? No protože tě chtěl dostat do postele. Přitom stačilo zajít za partnerem a říct hele chybí mi tohle zkusme s tím něco udělat. Pokud člověk místo komunikace s partnerem volí raději "snadnější" nevěru si nic jiného, než kopačky nezaslouží. Manželce vždycky říkám. Pokud se ti něco nelíbí, řekni to. Já to dělám stejně. Pár jsou od toho dva, aby problémy řešili spolu.
Nikdy by jsi nezahl,asi mladá generace.Za nás se to bralo,využij situaci.
Cítila jsem se osamělá, odloučená. Ze života se stala rutina - práce, domov, spánek. S partnerem jsme spolu byli šest let, a přestože jsem ho hluboce milovala, něco mi chybělo. Už jsme spolu skoro nemluvili, a když ano, tak o všedních věcech: nákup, účty, nejnovější seriál na Netflixu. Ztratili jsme tu jiskru, to vzrušení, které kdysi naplňovalo naše dny.
"Náš vztah už nikdy nebude stejný a já s tím musím žít každý den."
Takže zase touží po vztahu bez jiskry a vzrušení? Evidentně už spokojená nebyla, proto roztáhla nožky kolegovi. Jenže ten zřejmě nechtěl vztah, jen zásun, tak najednou naše hrdinka couvá???
Napjatou nejistou atmosféru po odhalené nevěře nepřeji nikomu... i když se rozejít nechtějí z nějakých důvodů tak důvěra je pryč a je to jako doma potkávat najednou cizího člověka s nejistými úmysly.
To nebude . Důvěra je v háji a zrada se nedá zapomenout i když ji odpustíte ….
Jen de.il nevěru partnerovi sdělí..... Když už se ku.vis, a pokud toho litujes, vyzer si to v sobě, bez šance na odpuštění třetí strany. Lidé to neříkají z respektu, ale protože je užírá svědomí a chtějí slyšet, že se nic nestalo. Jenže stalo.
No jo no. Ženskou můžete štvát, bavit, cokoliv, ale nikdy ne nudit. Pak to dopadá takhle. Pokud se přes to nejde přenést, rozhodně bych neprotahoval trápení a rovnou to ukončil. Bere to čas a energii oběma a nedává to nic ani jednomu
Kolik že má let?! 43 ? Tak to by měla mít rozum, pokud jí vztah nebavil, měla se s ním rozejít nebo pracovat na vztahu,aby se to zlepšilo. Já jsem s partnerem skoro 17 let, máme spolu 3 děti a podvod mě ani nenapadl. Buď s ním chci být nebo ne. Nic mezi, není !!!
Ta dívka co zahla byla velmi hloupá a nezkušená.Když něco provedla, tak to chtěla provést.Akorát tomu nechápu,proč se to dověděl její muž.Měla to blbě promyšlené.Taková věc se dělá stoprocentně.
Jméno toho odborníka není ryze české,,,,a dál,jakto že se o nevěře dozvěděl ten partner????po pětatřicítce bych si s nevěrou partnerky těžkou hlavu nedělal,,dostala by na budku a měsíc domácí vězení,,z práce domů
připadáte si normální?
Jsi obyčejná k.rva nic víc. A když jsi někoho podvedla. Tak to uděláš znova. Geny jsou geny
Podle sebe soudíš druhé? Monogamie ani v přírodě neexistuje. Ne, neuznávám nic jiného, ale nesoudím.
Spíš nechápu, jak se to partner dozvěděl, protože tohle se fakt dozvědět nemusí a nechápu, proč se v tom tak paplá. Prostě udělala chybu, partner chce jít dál, tak ale musí na vztahu makat oba a hlavně, ona si to srovnvat v palici a ne se pořád litovat.
Jsme jen lidi, ne stroje, které se dají naprogramovat.
ne, nebude..... a není zvláštní, že tu není ani jeden příspěvek od dam? Být to klasický článek obráceně, už by tu hřímaly všechny ve stylu "šmejdi chlapi" a "uříznout" a " vykastrovat", a......a a a
Ne, ono je to bez rozdílu pohlaví. Zahejbají chlapi, zahejbají ženský a když to praskne, nenajde se asi žádný partner nebo partnerka, kteří by to jen tak spláchli. A dotyčný(á) něco zlomil a zradil důvěru.
Jak to pak probíhá dál, to je na každém páru, jak to ustojí, případně se rozejdou. Nezastanu se žádné strany, je to napříč lidstvem a každý si to musí nakonec vyžrat sám.