Khaki jsem po padesátce nosit přestala, mám pocit že léta přidává. Dám přednost béžové v kombinaci s červenou, což je také módní.
Nějak jste zapomněla na to, že každá žena je nějaký barevný typ. Já bych v khaki vypadala děsně, jsem zima a musím mít výrazné barvy - černou, bílou, červenou, modrou... Khaki je vhodná maximálně pro typ podzim, kterému sluší khaki, písková apod.
No tak hlavně, že všem těm modelkám, co tady předvádějí ty "elegantní" šaty, je nad 50 (pokud to má být trend pro tuto věkovou kategorii, jak uvádí nadpis). Tak to teda vypadají sakra dobře, až jim skoro závidím.
naštěstí již nefungují módní trendy , kterým se dříve řídili všichni. Každému typu člověka sluší jiné odstíny barev. Khaki je krásná barva pro podzimní typ,, alenapř. letnímu by asi neslušela.
Khaki je barva jako padesát odstínů šedi. Nevím proč by měla být elegantní. Hodí se do lesa nebo na vojenské cvičení.
Tak moje barva to rozhodně není, ani mi nesedí. Navíc si myslím, že naopak přidává roky, tak proč se dělat ještě starší. 😆
Khaki ??? Nikdy !